.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 15:45

MotoGP - Στο πόδι η Cervera για το πάρτι των Marc και Alex Marquez

Πόσο συχνά μια πόλη 9,000 κατοίκων μπορεί να περηφανεύεται για δύο δικούς της παγκόσμιους πρωταθλητές GP και μάλιστα αδέρφια;

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Το 2014 ο Marc Marquez κατακτούσε τον δεύτερό του τίτλο MotoGP, ενώ ταυτόχρονα ο μικρός του αδελφός Alex έπαιρνε τον πρώτο του τίτλο στη Moto3.

Η ιστορία της απόλυτης επιτυχίας στο σπιτικό των Marquez επαναλήφθηκε φέτος, με τον Marc να πανηγυρίζει αισίως τον έκτο του τίτλο στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Alex πήρε και τον τίτλο της Moto2.

Δικαίως λοιπόν, εκτός από τον πιο-ευτυχισμένο-δε-γίνεται πατέρα τους, Julià, ολόκληρη η γενέτειρά τους, Cervera, είχε έναν διπλό λόγο για να πανηγυρίζει. Πριν λίγες μέρες οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές έστησαν ένα μεγάλο πάρτι στην πόλη τους, στο οποίο έκαναν ατελείωτη φασαρία, έβγαλαν όλον τον κόσμο στους δρόμους και, φυσικά, τη διέσχισαν σκαρφαλωμένοι πάνω σε ένα φορτηγό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα τους στους γεμάτους δρόμους της πόλης, όπως το έδωσε στη δημοσιότητα η Repsol.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon