.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 11:07

Rossi δηλώσεις: Πόσο καιρό θα συνεχίσει στα MotoGP, ποια είναι τα πλάνα του

Νέες προτεραιότητες για τον γιατρό

O Valentino Rossi είναι πλέον 40 ετών και αυτό τον καθιστά τον μεγαλύτερο ηλικιακά αναβάτη στα MotoGP. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα σε ότι αφορά στην απόδοση του, αφού στην πίστα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσα τους νεότερους κορυφαίους οδηγούς, ενώ κάθε σεζόν, λογίζεται ως ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου.

Ωστόσο το μεγάλο ερώτημα είναι “για πόσο ακόμα;”. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Paddock GP λοιπόν, ο Valentino προσδιόρισε, για πρώτη φορά ίσως, το χρονικό διάστημα για το οποίο θα συνεχίσει να αγωνίζεται. “Θα συνεχίσω μερικά χρόνια ακόμα στους αγώνες αλλά όχι πολλά, δύο, ίσως και τρία”. Στην συνέχεια της συνέντευξης, ο Rossi, αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του πλάνα, όταν αποχαιρετήσει τα MotoGP:

“Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι αλλά με τέσσερις τροχούς. Ήδη έχω συζητήσει διεξοδικά με ανθρώπους του χώρου και υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντες προτάσεις. Δεν πρόκειται βέβαια για κάτι ανάλογο του επιπέδου των MotoGP, δεν θέλω να εμπλακώ σε κάτι με μεγάλο άγχος και πίεση. Απλά δεν θέλω επίσης να εγκαταλείψω τους αγώνες, θα οδηγώ αυτοκίνητα αλλά στην πίστα, όχι Rally, δεν θα μπορούσα σε αυτή την ηλικία να φτάσω σε ανταγωνιστικό επίπεδο σε αυτή την κατηγορία, άλλωστε, το φυσικό μου περιβάλλον είναι η πίστα.”

Tέλος ο Rossi έκανε και κάποιες δηλώσεις που αφορούν σε ένα άλλο πεδίο, πιο προσωπικό. Με έντονες τις φήμες για ενδεχόμενο γάμο και μάλιστα σύντομα, ο “γιατρός” απάντησε το εξής: “Ναι, θέλω να κάνω οικογένεια και θέλω τουλάχιστον ένα παιδί”. Άντε, με το καλό λοιπόν!  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 11:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon