.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 17:01

H GasGas παρουσιάζει την ομάδα της για το EnduroGP

Με τρεις έμπειρους αναβάτες στη μάχη του τίτλου

Η Ισπανική GasGas παρουσίασε και επισήμως την Enduro Factory Team με την οποία θα τρέξει φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

Οι Christophe Nambotin στην Ε3, Alex Snow στην Ε1 και ο Matthew van Oevelen στην EJ (Junior) είναι οι εκλεκτοί που θα υπερασπιστούν τα χρώματα της Ισπανικής εταιρείας.

Ο Christophe Nambotin, δεύτερος στο πρωτάθλημα του 2018 και την Ε3, θα παλέψει ξανά για τον τίτλο στις κατηγορίες EnduroGP και E3 με το GasGas EC 300. Δίπλα του δύο ανερχόμενοι αναβάτες, ο Άγγλος Alex Snow (GasGas EC 250) και ο Βέλγος Μatthew van Oevelen (GasGas EC 250) θα συμπληρώσουν την ομάδα στις κατηγορίες E1 και EJ.

Η GasGas Enduro Factory Team μπαίνει στη μάχη αυτό το σαββατοκύριακο, 24 και 24 Μαρτίου 2019, στον εναρκτήριο αγώνα της νέας σεζόν που θα λάβει χώρα στη Γερμανική πόλη Dahlen, ενώ ακολουθούν άλλοι έξι αγώνες για το 2019 Enduro World Championship ως τα τέλη του Σεπτέμβρη και το Γαλλικό GP που θα κλείσει την αγωνιστική χρονιά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 17:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon