.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 13:49

Ο Puig σε δηλώσεις “φαρμάκι” για Pedrosa και Rossi

Σκληρά λόγια από τον Team Manager της Honda

Δεν μάσησε τα λόγια του ο team manager της Honda, Alberto Puig, σε πρόσφατη του συνέντευξη στην lavanguardia. Παρά το ότι η συζήτηση κινήθηκε κυρίως γύρω από τα πεπραγμένα της σεζόν που μας πέρασε και για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς, ο Ισπανός manager, δεν δίστασε να πιάσει στο στόμα του τους Rossi και Pedrosa, μιλώντας, όχι ακριβώς κολακευτικά για αυτούς…

Συγκεκριμένα, για τον Rossi δήλωσε τα εξής: “O Valentino υπήρξε ένας κορυφαίος αναβάτης και τον σέβομαι απόλυτα. Ωστόσο όλα στην ζωή έχουν ένα τέλος και ο Valentino φαίνεται να περνάει δύσκολα, ακριβώς γιατί δεν θέλει να  αποδεχτεί και να παραδεχτεί το ότι η καριέρα του έχει ουσιαστικά τελειώσει. Απλά πρέπει να ηρεμήσει και να σκεφτεί καθαρά. Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, ο Marc Marquez είναι αυτή την στιγμή ο κορυφαίος οδηγός και δεν τον απασχολούν, ούτε τον επηρεάζουν καθόλου τα σχόλια που γίνονται από τον περίγυρο του Rossi. Το πώς συμπεριφέρεται ο Rossi και ο περίγυρος του, είναι για την ακρίβεια μια ένδειξη αδυναμίας.”

Αν οι δηλώσεις για το πρόσωπο του Rossi, σας φάνηκαν χωρίς λόγο επιθετικές, τότε διαβάστε στην συνέχεια το τι δήλωσε για τον Dani Pedrosa, του οποίου υπήρξε και ο manager επί σειρά ετών!

“Eιλικρινά δεν ξέρω τι συνέβη στον Pedrosa τα τελευταία χρόνια, κάποτε ήταν κορυφαίας κλάσης οδηγός και έτσι τον θυμάμαι, παλιότερα. Για να γίνεις πρωταθλητής όμως, πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά, τίποτα δεν χαρίζεται στην ζωή και νομίζω ότι ο Pedrosa δεν προσπάθησε πολύ, υπήρξαν άλλοι αναβάτες που μάλλον είχαν μεγαλύτερη θέληση για την νίκη.”

Ο Pedrosa με την σειρά του, δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις αυτές και σε ένα μήνυμα του στα social media, έγραψε τα εξής:

“Με εκπλήσσει και με δυσαρεστεί η άποψη που έχει ο Alberto Puig για την πορεία και την καριέρα μου και για να είμαι ειλικρινής, το βρίσκω λίγο περίεργο και μυστήριο το πώς από την μια μέρα στην άλλη άλλαξε την γνώμη του για το πρόσωπο μου. Τόσο κατά την συνεργασία μας, όσο και μετά την λήξη αυτής, πάντα έδινα το 100% των δυνατοτήτων μου και η αμφισβήτηση αυτού του γεγονότος από έναν άνθρωπο που είναι εμπλεκόμενος και αφιερωμένος στους αγώνες, όπως όλοι μας άλλωστε, μου φαίνεται περίεργη. Όπως και να έχει, θα εκτιμούσα πάντως αυτές οι απόψεις να έχουν διατυπωθεί σε ένα κατ ίδιαν διάλογο, πρόσωπο με πρόσωπο, και όχι να περιμένει να αποσυρθώ για να τις καταθέσει. Είχε τόσες ευκαιρίες να το κάνει άλλωστε. Σε κάθε περίπτωση, αυτού του τύπου οι κινήσεις, οι δηλητηριώδεις δηλαδή δηλώσεις εν τη απουσία μου, δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο και ούτε πρόκειται να εμπλακώ άλλο σε όλο αυτό.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 13:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon