.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 09:38

MotoGP - Ενδιαφέρουσα αλλαγή κανονισμού για το 2019

Αφορά στην σπάνια περίπτωση της πτώσης κατά τον τερματισμό

Μέσα στις αλλαγές κανονισμών που έδωσε στη δημοσιότητα για τα Πρωταθλήματα MotoGP / Moto2 / Moto3 2019 η DORNA, ενδιαφέρον έχει μια αλλαγή όσον αφορά στην σπάνια περίπτωση της πτώσης αναβάτη κατά τον τερματισμό.

Με τον προηγούμενο κανονισμό, για να τερματίσει ένας αναβάτης έπρεπε να είναι σε επαφή με τη μοτοσυκλέτα του την ώρα που διέσχιζε την γραμμή τερματισμού στο τέλος του αγώνα. 

Τώρα, από τη σεζόν του 2019, ο χρόνος τερματισμού θα καθορίζεται από το τμήμα του αναβάτη ή της μοτοσυκλέτας που περνάει τελευταίο την γραμμή τερματισμού!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 09:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon