.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 11:26

O Steve Mercer έξι μήνες μετά το ατύχημά του στο TT

Ευτυχώς η ανάρρωσή του πάει άριστα

Τον περασμένο Μάιο ο Steve Mercer είδε τον χάρο με τα μάτια του Isle of Man όταν, κατά τον αγώνα της κατηγορίας Superbike στο ΤΤ, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο της διοργάνωσης στη Ballacrye, εν μέσω της αποδιοργάνωσης που είχε προκληθεί από το θανατηφόρο ατύχημα του Dan Kneen λίγο πιο πριν στον ίδιο αγώνα.

Ο Mercer πέρασε μια δύσκολη περίοδο στην εντατική μέχρι να βεβαιωθεί πως θα επιβίωνε των τραυμάτων του και, εδώ και έξι μήνες, συνεχίζει να βρίσκεται στον δρόμο της αποθεραπείας.

Τώρα τον βλέπουμε με χαρά και στέκεται υγιής στα πόδια του και ο ίδιος ευχαριστεί «όσους με στηρίζουν και τους αγγέλους μου για τη νέα ευκαιρία».

Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο το ότι ο Steve Mercer είναι καλά, έχοντας φτάσει πάρα πολύ κοντά στο να γίνει το 257ο θύμα της θρυλικής Mountain Course του Isle of Man.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 11:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon