.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 11:16

Αγωνιστική δράση 8-9 Δεκεμβρίου 2018

Χώμα, Ελληνικό και παγκόσμιο

Πιάσαμε αισίως την κατηφόρα για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που η δράση έχει περιοριστεί αρκετά.

Στα Ελληνικά δρώμενα έχουμε τον 5ο και τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ΜΧ Βορείου Ελλάδας, ο οποίος φιλοξενείται στις Σέρρες και διοργανώνεται από την τοπική ΛΑΜΣ.

Κανονικά αυτό το σαββατοκύριακο θα είχαμε και τον τελευταίο (5ο) αγώνα του Πανελληνίου Trial, ωστόσο το φετινό πρωτάθλημα αποδείχθηκε πολύπαθο καθώς πρώτα ταλαιπωρήθηκε από τον κακό καιρό με την αναβολή του 3ου αγώνα στη Σίφνο - εξαιτίας της καταιγίδας που άκομψα βαφτίστηκε Ζορμπάς – και τώρα με την οριστική ματαίωση του αγώνα που ήταν να γίνει αυτό το σαββατοκύριακο στο Λουτράκι Κορινθίας. Κάπως άδοξα λοιπόν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trial θα ολοκληρωθεί με 4 αγώνες για το 2018.

Στο εξωτερικό πάντως αρχίζουν οι indoor θεσμοί. Το ρόδι σπάει με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro που ξεκινά μια νέα σεζόν 5 αγώνων από την Πολωνία και την Tauron Arena της Κρακοβίας.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 8-9 Δεκεμβρίου 2018

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro, 1ος αγώνας, Κρακοβία (Πολωνία)

- Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μotocross Βορείου Ελλάδας, 5ος αγώνας, Σέρρες

5th mx v e 2018

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 11:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon