.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 16:10

Μεταγραφή από Ferrari για την Aprilia Racing

Νέος τιμονιέρης στα MotoGP

O 48χρονος Massimo Rivola αναλαμβάνει από φέτος χρέη εκτελεστικού διευθυντή της Aprilia Racing, προερχόμενος από δύο γεμάτες δεκαετίες σε άλλο δημοφιλές μηχανοκίνητο άθλημα με δύο παραπάνω ρόδες.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1998 από την ομάδα F1 της Minardi, συνέχισε στη Scuderia Toro Rosso και από το 2009 βρίσκεται στη Ferrari, όπου ανέλαβε χρέη αθλητικού διευθυντή και υπευθύνου της Driver’s Academy (FDA) – την οποία ο Ιταλικός Τύπος χρεώνει ως βασική πηγή έμπνευσης του Valentino Rossi για τη δική του ακαδημία που πλέον έχει αναδείξει μια ολόκληρη φουρνιά νέων Ιταλών αναβατών.

Ο Rivola έρχεται να αναλάβει την ομάδα σε μια δύσκολη συγκυρία, κατά την οποία φαίνεται να έχει μείνει λίγο στάσιμη, την ώρα που άλλες εξίσου «φρέσκιες» ομάδες στα σημερινά MotoGP, όπως η Suzuki και η KTM, φαίνονται να προοδεύουν ταχύτερα.

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο τεχνικός διευθυντής της Aprilia, Romano Albesiano, χωρίς τότε να κατονομάσει συγκεκριμένο πρόσωπο, η νέα άφιξη φιλοδοξεί να προσφέρει μια επιπλέον ένεση ενέργειας στο σχέδιο της Ιταλικής εταιρείας στα MotoGP.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 16:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon