.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 12:53

Παρουσίαση Sherco TVS Rally Team ενόψει Dakar 2019

Ομάδα τεσσάρων αναβατών

Η Γαλλο-Ισπανική εταιρεία Sherco, με την πολύτιμη υποστήριξη του γίγαντα από την Ινδία, TVS, ετοιμάζεται για ένα ακόμη Dakar και μόλις έκανε την επίσημη παρουσίαση της αγωνιστικής της ομάδας.

Έχοντας μόλις τερματίσει στο Ράλι του Μαρόκου, το τελευταίο της φετινής αγωνιστικής σεζόν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Cross-Country Rally, ο επόμενος στόχος είναι φυσικά το περίφημο Dakar που έρχεται λίγο μετά την Πρωτοχρονιά του 2019.

Η Sherco TVS Rally Team θα τρέξει με το κατάλληλα προετοιμασμένο 450 enduro της Sherco και αναβάτες τους δύο Γάλλους Michael και Adrien Metge, τον Ισπανό Lorenzo Santolino, καθώς και έναν Ινδό αναβάτη που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 12:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon