.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 09:51

Ο Βασίλης Κορωνάκης άνετη νίκη στο Oschersleben

 

Πήρε το β’ σκέλος του 4ου αγώνα ADAC Junior Cup

 

Ο Βασίλης Κορωνάκης στην πρώτη θέση του βάθρου για το δεύτερο σκέλος του Oschersleben. με μία άνετη νίκη μόλις στον 4ο αγώνα του πρωταθλήματος του ADAC Junior Cup.

 Ένας αγώνας με βροχή που βοήθησε το Βασίλη να κάνει διαφορά από τον πρώτο γύρο στην πίστα κρύβοντας την προπονητική του αδυναμία σε ένα τερέν που δε γνωρίζει και που έχει πολλά κρυφά σημεία κλειδιά.

Όπως είπε ο ίδιος: “οδήγησα πολύ συγκρατημένα υπολογίζοντας ότι έχω χάσει ήδη έναν αγώνα και πως πρέπει να κερδίσω βαθμούς για το Πρωτάθλημα.

Τα πράγματα αλλάζουν από αγώνα σε αγώνα, η βαθμολογία μου στον πρώτο αγώνα δεν ήταν καλή μετά την πτώση που είχα και έτσι αποφάσισα να δράσω με ψυχραιμία και λογική για να φτάσω σε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Ο Κορωνάκης τερμάτισε 15 σχεδόν δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο και 18” από τον τρίτο.  Τα φαβορί του αγώνα και αυτοί που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά εκκίνησης τερμάτισαν αρκετές θέσεις πίσω έχοντας μια διαφορά παραπάνω από 1 λεπτό από τον Έλληνα οδηγό. 

Ο Βασίλης Κορωνάκης δήλωσε επίσης“Είμαι πολύ συγκινημένος που άκουσα τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο μέσα στη Γερμανία και θα κάνω τα πάντα για να τον ξανα ακούσω.

Ευχαριστώ τους χορηγούς μου για ακόμη μια φορά: την KΤΜ S.E.E., την ομάδα μου ΚΤΜ SKOURTAS RACING CENTER, και την PAPASTAVROU SHOPS”.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 16:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon