.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 14:23

Αγωνιστική δράση 9-10 Ιουνίου 2018

 

Γεμάτο Σ/Κ για όλα τα γούστα

 

Μπορεί το τρελό καραβάνι των MotoGP να μην έχει αγώνα αυτό το διήμερο και η δράση στο Isle of Man TT να ολοκληρώνεται, ωστόσο το Παγκόσμιο Superbike πάει σε μια κλασική Ευρωπαϊκή πίστα, στο Brno της Τσεχίας, καθώς περιμένουμε πώς και πώς να δούμε αν η διπλή νίκη-έκπληξη του Michael van der Mark στο Donington ήταν μια φωτοβολίδα ή αν η Yamaha επέστρεψε για τα καλά μετά την πολυετή της απουσία.

Το μενού έχει ακόμη τον τρίτο αγώνα του WESS, αυτή τη φορά σε μια περιοχή γνωστή ως Μέκκα του Γαλλικού Enduro, ενώ και το Παγκόσμιο MXGP πάει σε Γαλλικό έδαφος.

Λίγο πιο βόρεια, στην Πολωνία, το Speedway των Εθνών φτάνει στην τελική του φάση, ενώ ο οκτάωρος αγώνας του Oschersleben δοκιμάζει τις αντοχές ανθρώπων και μηχανών.

Παράλληλα, το GS Trophy της BMW Motorrad ολοκληρώνεται στη Μογγολία, ενώ στην Αυστραλία ετοιμάζονται για τον μεγαλύτερο αγώνα ράλι της χώρας, το Finke Desert Race όπου ο Toby Price θέλει να κάνει το αδιανόητο, να κερδίσει και στις μοτοσυκλέτες και στα αυτοκίνητα.

Στα εγχώρια δρώμενα ξεχωρίζουμε τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial στα Μέγαρα, αλλά και έναν αγώνα Enduro στη Σπερχειάδα που προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας.

Πρόγραμμα Αγώνων 9 & 10 Ιουνίου

WSBK, 7ος αγώνας, Brno (Τσεχία)

MXGP, 10ος αγώνας, Saint Jean d'Angely (Γαλλία)

WESS , 3ος αγώνας, Trèfle Lozérien AMV (Γαλλία)

Endurance World Championship – 8 Ώρες του Oschersleben, 4ος αγώνας, Oschersleben (Γερμανία)

Speedway GP of Nations, Τελικοί, Wroclaw (Πολωνία)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2018 (3ος αγώνας) / Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος 2018 (2ος αγώνας), Σπερχειάδα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trial, 2ος αγώνας, Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

BMW Motorrad International GS Trophy, Central Asia 2018, Μογγολία

Finke Desert Race, Alice Springs (Αυστραλία)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 14:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon