.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 13:07

Red Bull Romaniacs 2018 – Πιο δύσκολο από ποτέ!

 

Οι διοργανωτές ετοιμάζουν τον πιο ακραίο Hard Enduro αγώνα!

 

“Ένας αγώνας για απονενοημένους…”, έτσι περιγράφουν αυτό που πρόκειται να συμβεί από τις 24 έως τις 28 Ιουλίου στο Σιμπίου της Ρουμανίας οι διοργανωτές, υποσχόμενοι την πιο δύσκολη και σκληρή δοκιμασία που έχει σχεδιαστεί ποτέ στα 14 χρόνια που μετρά αυτός ο αγωνιστικός θεσμός.

“Αχαρτογράφητες” αγωνιστικά διαδρομές, μεγάλα υψόμετρα σε κορυφές βουνών, μεγάλα… βάθη μέσα σε ορυχεία ( ! ), τρελά ανηφορικά κομμάτια με ιλιγγιώδεις κλίσεις, τερέν όλων των ειδών με κοινό χαρακτηριστικό τον εξαιρετικά δύσκολο συντελεστή δυσκολίας, δυο κατασκηνώσεις στην ύπαιθρο για τους αγωνιζόμενους, super ειδικές μέσα στην πόλη με σαδιστικό σχεδιασμό και διάταξη εμποδίων και πολύωρη οδήγηση και… ταλαιπώρια από την πρώτη κιόλας ημέρα!

Όλα είναι λοιπόν έτοιμα για τον αγώνα, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται και “μετρά” επίσης, στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος WESS. 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 13:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon