.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 15:59

Valentino Rossi – “Θα τρέξω δέκα ακόμα χρόνια στα αυτοκίνητα”

 

Οι τελευταίες δηλώσεις του γιατρού

 

Σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό έκανε πρόσφατα μια σειρά από δηλώσεις ο Valentino Rossi, που αφορούσαν στο “μετά”, στην συνέχιση της καριέρας του, όταν αποσυρθεί από τους αγώνες μοτοσυκλέτας.

“Θα έχω δέκα χρόνια ακόμα να τρέξω σε αγώνες με αυτοκίνητα”, δήλωσε ο Vale, ο οποίος έχει συμμετάσχει -και κερδίσει- αγώνες Rally. “Μου αρέσουν οι αγώνες Rally και όχι μόνο, θα ήθελα για παράδειγμα να πάρω μέρος στο 24ώρο του Le Mans”.

Ο Rossi έκανε και μια περίεργη συμπληρωματική δήλωση πάνω  σε αυτό, ότι θα ήθελε να τρέξει σαν ομάδα στο Le Mans με τον οδηγό της F1, Fernando Alonso, o οποίος έχει συνάψει σχέση με την “πρώην” του “γιατρού”, Linda Morselli. Τώρα το τι εννοεί, αυτό είναι δουλειά των σκανδαλοθηρικών φυλλάδων…  

Eρωτηθείς αν τον φοβίζει / τρομάζει η αποχώρηση από τους αγώνες μοτοσυκλέτας ο Rossi δήλωσε: “Aν φοβάμαι; Ναι, κατά κάποιο τρόπο… από την άλλη, αρκετοί αντίπαλοι μου θα χαρούν πολύ με αυτή την είδηση”.

Στην συνέχεια, η ερώτηση είχε να κάνει με το που οφείλεται η τεράστια δημοτικότητα του και το γεγονός ότι έχει χιλιάδες fans που τον λατρεύουν: “Δεν ξέρω που ακριβώς οφείλεται αυτό, νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός πραγματών… είμαι χρόνια στους αγώνες και έχω πετύχει πολλές νίκες, φαντάζομαι ότι αυτοί είναι οι λόγοι.”   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 21:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon