.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 12:17

Superprestigio 2017 – Χωρίς Marquez και Baker φέτος

 

Ο Zarco θα εκπροσωπήσει τον κόσμο των MotoGP

 

O ετήσιος Dirt Track αγώνας, στο τέλος κάθε χρονιάς, συγκεντρώνει τους πρωταθλητές της σεζόν σε διάφορες κατηγορίες στην Βαρκελώνη και τους βάζει να συναγωνιστούν σε μια κυκλική χωμάτινη indoor διαδρομή, όπου τα full lock ανάποδα είναι ο κανόνας!

Τις προηγούμενες χρονιές το θέαμα αλλά και το ενδιαφέρον είχαν μονοπωλήσει οι εκπληκτικές μάχες μεταξύ του Marc Marquez και του αμερικανού αγωνιζόμενου στο AMA Flat Track Pro πρωτάθλημα, Chad Baker.

Δυστυχώς φέτος, στο προγραμματισμένο για τις 16 Δεκεμβρίου Superprestigio του 2016, δεν θα δώσουν “το παρών” ούτε ο Baker, ούτε ο Marquez, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό και τον δεύτερο να επικαλείται την κούραση της σεζόν ως αιτία της απουσίας του.

Ωστόσο σε ότι αφορά στον Marquez, η αλήθεια είναι ότι έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν  ότι “πετάει την σκούφια του” για κάτι τέτοια, οπότε ο πραγματικός λόγος ίσως να είναι η Honda, που δεν θέλει τον αναβάτη της να ρισκάρει με το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Πάντως τα MotoGP θα εκπροσωπηθούν επάξια από έναν αναβάτη που εντυπωσίασε με την φετινή του απόδοση, τον Johann Zarco της Yamaha Tech3. Άλλα ηχηρά ονόματα που θα πάρουν μέρος, είναι ο Toni Elias, πρωταθλητής Μoto America Superbike, o Lucas Mahias (παγκόσμιος πρωταθλητής στα Supersport), ο Thomas Chareyere (παγκόσμιος πρωταθλητής Supermoto), καθώς και πολλοί άλλοι ταλαντούχοι αναβάτες.

Ακολουθεί ένα video από τον αγώνα του 2016:       

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 12:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon