.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 10:38

Lin Jarvis – “Ναι, υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης του Rossi από την ομάδα”

 

O “αρχηγός” της Yamaha, μιλά ανοικτά για τη νέα σεζόν

 

 

Δεν είναι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις συχνά αλλά στις σπάνιες περιπτώσεις που αυτό συμβαίνει, ο Lin Jarvis είναι ευθύς, ειλικρινής και αποκαλυπτικός! H γνωστή ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport λοιπόν, μίλησε με τον γενικό διευθυντή της Yamaha στα MotoGP και αυτός ούτε λίγο, ούτε πολύ, εξέφρασε την ανησυχία του για το αν θα μπορέσουν να κρατήσουν τον Rossi στην ομάδα κατά τη νέα σεζόν:

“Νομίζω ότι αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την μοτοσυκλέτα του, εννοώ το πώς αυτή θα αποδίδει, πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Θέλω να κάνουμε μια εκτενή συζήτηση με τον Valentino, να ανοίξουμε τα χαρτιά μας, να μάθει και αυτός με κάθε λεπτομέρεια τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν αλλά να μάθουμε και εμείς τις προθέσεις του.

Πάντως νομίζω ότι την όποια απόφαση θα την πάρει μετά από 3 με 4 αγώνες στο πρωτάθλημα του 2018, όπου θα έχει αποκρυσταλλωθεί η άποψη του και για την μοτοσυκλέτα και για την ομάδα. Στο τέλος της νέας σεζόν όλα θα είναι ανοικτά, αφού λήγουν τα συμβόλαια σχεδόν όλων των αναβατών. Υπάρχουν έξι ομάδες στα MotoGP και φυσικά όλες θα θελήσουν έναν πρωτοκλασάτο αναβάτη στις τάξεις τους, εμείς είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε ήδη δύο και μάλιστα πολύ ακριβούς.

Θα είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, σας λέω ανοιχτά ότι ο Zarco είναι ένας αναβάτης για τον οποίο ενδιαφερόμαστε πολύ, με έχει εντυπωσιάσει τόσο μέσα στην πίστα όσο και εκτός αυτής. Βέβαια ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, όπως η KTM για παράδειγμα, οπότε η διεκδίκηση του δεν θα είναι εύκολη.”   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 10:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « WorldSBK 2018 - TEST Jerez - 5η μέρα MotoGP 2018 - TEST Jerez - 2η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon