.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 11:04

MotoGP 2018 - TEST Jerez - 2η μέρα

 

O Andrea Dovizioso τον απόλυτο χρόνο

 

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, Andrea Dovizioso έγραψε 1:37.668 τη δεύτερη μέρα του TEST της Jerez, με δεύτερο ταχύτερο τον Cal Crutchlow της περιφερειακής Honda και τρίτο τον Jorge Lorenzo, τον ομόσταυλο του Dovizioso.

Τη δεύτερη μέρα του MotoGP TEST στη Jerez, ο DesmoDovi ήταν ο ταχύτερος αναβάτης, συμπληρώνοντας συνολικά 37 γύρους δοκιμών.

motogp test jerez 2ndday 2

Δεύτερος ήταν o Cal Crutchlow της LCR Honda Castrol (συμπληρώνοντας... 89 γύρους!), ενάμισι δέκατο πιο πίσω...

motogp test jerez 2ndday 5

ενώ τρίτος ήταν ο Jorge Lorenzo, που συμπλήρωσε συνολικά 50 γύρους δοκιμών, συλλέγοντας στοιχεία πριν το τεστ της Sepang τον Ιανουάριο του 2018.

motogp test jerez 2ndday 6

Τέταρτος ήταν ο Andrea Iannone της Suzuki Ecstar...

motogp test jerez 2ndday 3

και πέμπτος ο Pol Espargaro της KTM, δοκιμάζοντας νέο πλαίσιο, ψαλίδι και ηλεκτρονικά, με τον ομόσταυλο τού Bradley Smith να τερματίζει 10ος.

Στη μάχη των rookies, ο Franco Morbidelli ήταν ο ταχύτερος, νικώντας για λίγο τον Takaaki Nakagami. Οι δυο τους βρέθηκαν έτσι στις θέσεις 11 και 12.

motogp test jerez 2ndday 4

Οι αναβάτες της Aprilia δεν α πήγαν και τόσο καλά, με τον Scott Redding να είναι 13ος ταχύτερος και τον Eugene Laverty 14ow.

Υπενθυμίζουμε τους μεγάλους απόντες του TEST της Jerez, την Repsol Honda και τις Movistar Yamaha & Monster Yamaha Tech 3, που θα κάνουν τα δικά τους τεστ αργότερα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 11:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon