.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 11:57

MotoGP 2018 - TEST Jerez - 3η μέρα

 

O Iannone γύρισε ταχύτερα από όλους

 

Την 3η και τελευταία μέρα του MotoGP TEST της Jerez, ο Andrea Iannone της Suzuki Ecstar ήταν και πάλι ταχύτερος -όπως την 1η μέρα- αν και με χρόνο 1:38.030 δεν κατάφερε να πιάσει τον χρόνο του Andrea Dovizioso της Ducati, από τη 2η μέρα.

Ο “Μανιακός” Iannone συμπλήρωσε 33 γύρους δοκιμών την τελευταία μέρα του τεστ στη Jerez και ήταν ο ταχύτερος όλων -θυμίζουμε πως στο τεστ δεν συμμετέχουν οι 2 ομάδες της Yamaha και η Repsol Honda, ενώ την 3η μέρα δεν συμμετείχε ούτε η εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

Το Hamamatsu συνέχισε τις δοκιμές, ειδικά όσον αφορά στον κινητήρα, ενώ οι τελικές αποφάσεις τους πάνω στον τομέα αυτό θα ληφθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών, πριν την επόμενη σεζόν.

motogp test jerez 3dday 4

Δεύτερος ταχύτερος αναβάτης την 3η μέρα ήταν ο Pol Espargaro, 2 δέκατα πίσω από τον Iannone, συμπληρώνοντας 54 γύρους δοκιμών, ενώ ο Bradley Smith ήταν 5ος.

Τρίτος ταχύτερος αναβάτης ήταν ο Alex Rins της Suzuki, που δεν είχε λάβει μέρος στην 1η μέρα του τεστ.

motogp test jerez 3dday 1

Τέταρτος, πριν τον Smith, ήταν ο Danilo Petrucci της Octo Pramac Racing, ο οποίος μάλιστα είχε και πτώση δίχως τραυματισμό, πέρα από ένα κόψιμο στο χέρι.

Ο Jack Miller ήταν 6ος ταχύτερος, καθώς συνεχίζει την προσαρμογή του πάνω στη μοτοσυκλέτα της Ducati.

motogp test jerez 3dday 5

Τέλος, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Miller βρέθηκε ο Scott Redding που προσπαθεί να προσαρμοστεί στην Aprilia RS-GP, ενώ ο Eugene Laverty που δοκίμαζε την Aprilia στη θέση του Aleix Espargaro βρέθηκε 9ος.

Τώρα, επόμενο ιδιωτικό τεστ είναι αυτό της Yamaha στη Sepang, στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν τις δοκιμές στη Sepang τον Ιανουάριο.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 12:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MotoGP 2018 - TEST Jerez - 2η μέρα Gas Gas: Απέκτησε τον Danny McCanney »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon