.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 12:05

Υamaha – Με Michael van der Mark στην Aragon

 

…και “επισήμως” εκτός ο Rossi

 

Toν οδηγό που θα αντικαταστήσει τον Rossi στην Aραγονία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Yamaha, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και οι αμυδρές ελπίδες να τα καταφέρει ο “γιατρός” και να μην χάσει δεύτερο αγώνα, σβήνονται εντελώς.

Ο αντικαταστάτης του Rossi λοιπόν, θα είναι ο αναβάτης της WSBK ομάδας των τριών διαπασών, Michael van der Mark, ο οποίος και θα οδηγήσει την YZR-M1 στον επερχόμενο αγώνα στην Ισπανία.

H Yamaha αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι ήθελε να δώσει την ευκαιρία  στον M.v.d.Mark να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα των MotoGP και να βιώσει το κλίμα της κορυφαίας κατηγορίας, το εντυπωσιακό όμως είναι, ότι πρόκειται για την πρώτη του φορά, χωρίς να έχουν προηγηθεί δοκιμές!

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται επίσης ότι η αποκατάσταση του Rossi πηγαίνει πολύ καλά και ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά στο αγώνα της Ιαπωνίας (Motegi), στις 15 Οκτωβρίου.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 12:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon