.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 10:08

Valentino Rossi – Συνήθως τις βλακείες τις κάνω εγώ...

 

...τώρα όμως την κάναμε πέντε άτομα μαζί! 

 

Ευδιάθετος εμφανίσθηκε ο Rossi και χωρίς να φέρει βαρέως το αδικαιολόγητο λάθος στον αγώνα της Κυριακής, όπoυ καθυστέρησε να μπει πολύ στα pits για αλλαγή μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο.

“Το σωστό timing στις αποφάσεις, ομολογώ ότι δεν είναι το δυνατό μου σημείο”, δήλωσε ο Valentino, για να συνεχίσει αστειευόμενος: “Eίμα χαρούμενος γιατί αυτή την φορά το λάθος δεν ήταν αποκλειστικά δικό μου, συμμετείχαν άλλοι πέντε σε αυτό!” “Είναι αρκετά δύσκολοι οι αγώνες σε αυτές τις συνθήκες, σίγουρα δεν είναι του τύπου μου.

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, αισθανόμουν πολύ καλά με την μοτοσυκλέτα, πιστεύω ότι αν δεν είχαμε την αλλαγή, είτε σε στεγνές, είτε σε βρεγμένες συνθήκες, θα ήμουν στο βάθρο.”“Ήταν δύσκολος αγώνας, πίεσα πολύ και μπόρεσα να αποδώσω στον βαθμό πού ήθελα.

Κρίμα, θα μπορούσα να είχα επιτύχει κάτι πολύ καλύτερο αν δεν είχαμε κάνει το λάθος, δεδομένων των συνθηκών όμως, είμαι ευχαριστημένος με την τέταρτη θέση.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 10:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon