.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 15:03

MXGP - “Έδεσε” τον Clément Desalle η Kawasaki

 

Έως το 2019 στους Πράσινους

 

Στην εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki θα παραμείνει ο Clement Desalle για τις επόμενες δύο σεζόν με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε νέα συμφωνία πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν.

Clément Desalle: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με την Kawasaki καθώς απολαμβάνω τη δουλειά μου αλλά και τη δουλειά που κάνουμε μαζί: είναι καλό που φτάσαμε σε αυτή τη συμφωνία. Είναι καλό να υπογράφεις νέο συμβόλαιο τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν, καθώς σε κάποιο σημείο αρχίζεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου, αλλά τώρα μπορώ να επικεντρωθώ ολοκληρωτικά σε κάθε αγώνα και να φέρω τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους μας. Είμαι χαρούμενος επίσης γιατί δουλέψαμε σκληρά για ενάμιση χρόνο για να εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα, η οποία είναι πολύ καλή αυτή τη στιγμή και έτσι μπορούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον κοινό μας στόχο, να κερδίζουμε αγώνες.”

Ιδιαίτερη ικανοποίηση για αυτή την εξέλιξη έδειξε και  ο ιδιοκτήτης της αγωνιστικής ομάδας,Thierry Chizat Suzzoni: Δουλεύουμε με τον Clement σχεδόν δύο χρόνια τώρα, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο πολύ καλά και για αυτό είναι καλό που θα συνεχίσουμε μαζί για δύο ακόμη σεζόν. Η πρώτη μας σεζόν μαζί ήταν δύσκολη καθώς ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς αλλά ανακάμψαμε και τώρα βλέπουμε πόσο άνετα νιώθει ο Clement με το εργοστασιακό Kawasaki: η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή, όλοι συνεργάζονται στενά και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχει το καλύτερο “υλικό”. Πέρσι είχαμε μια νέα μοτοσυκλέτα, αλλά μας έλειπε ο χρόνο εξέλιξης, λόγω των τραυματισμών: δουλέψαμε σκληρά πάνω στη μοτοσυκλέτα τον περασμένο χειμώνα και φέτος είδαμε πραγματικά πόσο ανταγωνιστικό είναι το KX 450F-SR μας….”.
 
Από την πλευρά της Kawasaki ο Shigemi Tanaka, ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της Kawasaki Heavy Industries, σχολίασε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας τον Clement για δύο ακόμη χρόνια. Μέχρι στιγμής μας έχει φέρει νίκες, είναι πολύ καλό πρεσβευτής για την εταιρία και ελπίζουμε να έχουμε πολλές επιτυχημένες σεζόν μαζί”

Ο 28χρονος Desalle από το Βέλγιο, συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MX από το 2006 και έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 22 αγώνες. Από το 2009 έως το 2014 ήταν μόνιμα ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, έοχντας φτάσει μάλιστα τρεις φορές στη δεύτερη θέση. Τα τελευταία χρόνια τον ταλαιπώρησαν κάποιοι τραυματισμοί, ωστόσο, φέτος έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του παγκόσμιου πρωταθλήματος, πίσω από τον Toni Cairoli.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 15:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon