.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 09:19

O Petrucci έριξε... “χυλόπιτα” στην Aprilia

 

Δηλώσεις – καρφιά από τον Ιταλό

 

Απέρριψε την προσφορά της Aprilia ο εκπληκτικός φέτος Danilo Petrucci, ο οποίος έκανε παράλληλα κάποιες δηλώσεις που πρέπει να “έτσουξαν” πολύ το Noale. Η Aprilia είχε προσεγγίσει τον οδηγό και του έκανε πρόταση για μεταγραφή στην δική την ομάδα, με τον Μr. 9 να δεσμεύεται για μια απάντηση κατά την διάρκεια της μηνιαίας θερινής ανάπαυλας στα MotoGP. 


Συνεπής λοιπόν ο Petrucci, έδωσε την απάντηση του εντός χρόνου, μιας και μετα το Sachsenring, άρχισε τυπικά αυτή η περιόδο διακοπών:


“Ειλικρινά, καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε το ότι μια αλλαγή ομάδας στα μέσα της περιόδου, δεν θα έκανε καλό σε κανένα. Αγαπάω την ομάδα μου, μου αρέσει η Ducati , δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πω <ευχαριστώ, φεύγω τώρα>. Θα μου ήταν πολύ δύσκολη η συνέχεια στο πρωταθλημα, αν φερόμουν με αυτό τον τρόπο, θα με επηρέαζε πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο. Με την Octo Pramac έκανα τα μεγαλύτερα βήματα στην καριέρα μου, με βοήθησαν πολύ, οπότε θέλω να μείνω μαζί τους. Οι άνθρωποι της Aprilia μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά, τους ευχαριστώ για αυτό, όμως θέλω να έχω μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και να βρίσκομαι σε μια ανταγωνιστική ομάδα.”

...άουτς, αυτό πόνεσε! Οι τελευταίες δηλώσεις θα μπορούσαν να απουσιάζουν, δεν νομίζεις Danilo;

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 09:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon