.
Κατηγορία Super Motard
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 12:12

Supermoto S1GP 2024, 2ος αγώνας, Σαρδηνία (Ιταλία)

Συνεχίστηκε για δεύτερο GP η μεγάλη μονομαχία Thomas Chareyre και Marc Reiner Schmidt, με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα S1GP 2024 συνεχίστηκε μετά από αδράνεια ενός μηνός με το Grand Prix της Σαρδηνίας και τους Thomas Chareyre (Honda) και Marc Reiner Schmidt (TM) να το μετατρέπουν σε μια προσωπική τους υπόθεση.

Race One - Στον πρώτο αγώνα της Σαρδηνίας ο Schmidt πήρε τη νίκη μετά από δυνατή μάχη με τον Chareyre που κράτησε ως την καρό σημαία, με τον Γερμανό να επικρατεί με διαφορά μόλις 1.5 δέκατου του δευτερολέπτου. Το βάθρο του πρώτου σκέλους συμπληρώθηκε από τον Julien Avila Cortes (KTM).

S1GP sardinia 0058 scaled

Fast Race - Ο δεύτερος αγώνας του S1GP εξελίχθηκε ξανά σε μια κοκορομαχία των δύο πρωτοπόρων, με τον Schmidt να καταφέρνει ξανά να φτάσει πρώτος στην καρό σημαία, με τον Γάλλο αντίπαλό του να φτάνει πάλι δεύτερος με πολύ μικρή διαφορά και τον Elia Sammartin (Honda) να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα.

Super Final - Στον μεγάλο τελικό, τον τρίτο αγώνα του διημέρου και αυτόν που αποδίδει 30 βαθμούς στον νικητή, ο Chareyre κατάφερε να επικρατήσει κρατώντας τον Schmidt δεύτερο, ενώ ο Sammartin ακολούθησε ξανά στο βάθρο.

S1GP sardinia 2181 scaled

Έτσι ο Chareyre αναδείχθηκε νικητής στη Σαρδηνία, παρότι στο σύνολο αποκόμισε τους ίδιους βαθμούς με τον δεύτερο Schmidt, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε τελικώς ο Sammartin.

Στην προσωρινή κατάταξη του πρωταθλήματος οδηγεί ο Chareyre με 156 βαθμούς, ακολουθεί ο Schmidt με 142, ενώ για την τρίτη θέση ερίζουν με την ελάχιστη των διαφορών οι Avila Cortes (112 β.) και Sammartin (111 β.).

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες S1GP 2024

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στην πίστα της Busca στην Ιταλία στις 30 Ιουνίου 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2ος Αγώνας Πανευρωπαϊκού Supermoto S2 στην Ελλάδα!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon