.
Κατηγορία ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 12:41

Ο Jack Miller αντιμετώπισε τους καλύτερους Dirt/Flat Trackers της Αυστραλίας στο North Brisbane Cup

Ο Jack Miller δεν αρκέστηκε στο να τρέξει απλώς στην ASBK κατά τη διάρκεια του «ελεύθερου» στο σπίτι του, αλλά παρατάχθηκε επίσης το περασμένο Σαββατοκύριακο στο North Brisbane Cup Dirt/Flat Track 2022.
 
 
Ο Miller είχε χάσει την καθυστερημένη εκδήλωση του 2021 που διεξήχθη τον Ιανουάριο, επειδή έπρεπε να πάει στη Sepang για δοκιμές με την Ducati. Ωστόσο, η φετινή διοργάνωση τον είδε να εμφανίζεται με 450 και 125 για να αγωνιστεί στις κατηγορίες Cup 125 cc και Pro 450.
 
Ως συνήθως, ο Jack ήταν εξαιρετικά φιλόξενος με τους θαυμαστές, αφιερώνοντας χρόνο σε συνομιλίες και φωτογραφίες με όποιον τον πλησίαζε.
 
Ο αγώνας χωρίστηκε σε τέσσερα κύρια τμήματα, το πρώτο ήταν Long Track, το δεύτερο ήταν Short Track, το τρίτο ήταν Dirt Track  και τέλος ένας αγώνας χωματόδρομου 20 γύρων για τους 12 καλύτερους που προκρίθηκαν. Ο Miller μπόρεσε να κερδίσει έναν αγώνα στο Short Track και άλλον έναν στο Dirt Track, τερμάτισε στο βάθρο σε όλους εκτός από τον Dirt Track, ενώ πέρασε υπέροχα και στα 125, τερματίζοντας πρώτος ή δεύτερος σε πέντε από τα έξι σκέλη και με τυπικό στυλ ήταν ο νικητής στον τελευταίο αγώνα Cup 125 cc για τη βραδιά.
 
Τελικές θέσεις στους βαθμούς στο 125 Κύπελλο ήταν:
 
1. Cyshan Weale
2. Billy Van Eerde
3. Jack Miller 
4. Harrison Maxwell
 
Endorphin-Media_NB-Cup_2022__10-12-2022_2-Miller-125-1024x683.jpg
 
Ο Miller έκανε μια φανταστική εμφάνιση σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν ξεκάθαρα εκεί για τη νίκη. Το τελευταίο αγώνισμα, ένα αγώνισμα Dirt Track 20 γύρων, συντομεύτηκε σε 10 γύρους λόγω ενός πεσμένου αναβάτη που χρειαζόταν ιατρική βοήθεια στην πίστα και τελικά μεταφορά στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο τελικός αγώνας ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες Dirt Track (Flat Track) που θα δείτε ποτέ στην κατηγορία 450.
 
Ο περυσινός νικητής του Κυπέλλου North Brisbane, Cyshan Weale, ήταν πολύ γρήγορος από την πρώτη στροφή, με τον σημερινό πρωταθλητή, Jarred Brook, ακολουθούμενο από τον αναβάτη της Red Bull KTM Factory στο American Flat Track, Max Weale, και τον Jack Miller κοντά τους. 
 
Endorphin-Media_NB-Cup_2022__10-12-2022_22-Miller-1024x683.jpg
 
Ο Brook ήταν απίστευτος στο στο Flat Track και πέρασε τον Weale που οδηγούσε τον αγώνα μέχρι τον όγδοο γύρο. Ο Weale με τη σειρά του κράτησε τον Miller για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πίσω του, αλλά ο Miller ήταν εντυπωσιακός στην τρίτη στροφή και οδήγησε με όρεξη, περνώντας τελικά τον Whale και στη συνέχεια ξεκινώντας να κυνηγήσει τον Brook. Ο Miller κατάφερε τελικά να περάσει τον Brook στον όγδοο γύρο και να πάρει τη νίκη.
 
Η τελική κατάταξη της διοργάνωσης έχει ως εξής:
 
1. Jarred Brook
2. Jack Miller
3. Max Whale
4. Tom Drane
 
Πηγή: mcnews.com.au
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 15:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon