.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 13:35

Internazionali D'Italia MX 2018, 1ος αγώνας, Riola Sardo

 

Cairoli τη νίκη, έδειξε τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής MX 2017 και εργοστασιακός αναβάτης της KTM, Antonio Cairoli, ήταν εκείνος που κέρδισε τον πρώτο από τους τρεις αγώνες του διεθνούς “meeting” Internazionali D'Italia 2018, το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο την ελίτ του παγκόσμιου πρωταθλήματος MX, λίγο πριν αρχίσει η επίσημη σεζόν.

intmx 2018 1st round sardinia 16

Ο Ιταλός πολύ-πρωταθλητής, που έκανε και τον ταχύτερο χρόνο στα προκριματικά του αγώνα της Σαρδηνίας ξεκίνησε καλύτερα από όλους: έστριψε πρώτος και ουσιαστικά έκανε έναν μοναχικό αγώνα μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας, δείχνοντας τις προθέσεις του και για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα MX. Πίσω του, στη δεύτερη θέση, ο εργοστασιακός αναβάτης της Husqvarna, Max Anstie, έπειτα από έναν σταθερό αγώνα, με τον Jeremy Van Horebeek της Yamaha να καταλαμβάνει το τρίτο σκαλί του βάθρου. Την πρώτη πεντάδα έκλεισαν οι Gautier Paulin (Husqvarna) και Romain Febvre (Yamaha) τερματίζοντας 4ος και 5ος αντίστοιχα, ενώ ο φοβερός και τρομερός Jeffrey Herlings (ΚΤΜ), είχε μια πτώση στον πρώτο γύρο και έπειτα από ενοχλήσεις στο ώμο (πέρασε από πάνω του άλλη μοτοσυκλέτα!) του αποφάσισε να αποσυρθεί.

MX1 - Κατάταξη αναβατών, Top 5

  1. 1. Antonio Cairoli (KTM)
    2. Max Anstie (Husqvarna)
    3. Jeremy Van Horebeek (Yamaha)
    4. Gautier Paulin (Husqvarna)
    5. Romain Febvre (Yamaha)

Δείτε ΟΛΟ τον αγώνα και για τις δύο κατηγορίες (MX1 και ΜΧ2) σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 13:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon