Κατηγορία Ταξινομήσεις
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026 16:43

Ταξινομήσεις Ιουλίου 2026, ηλεκτροκίνητα – Όλα τα μοντέλα της αγοράς

Το ελληνικό NOOS κατάφερε να κάνει τις ταξινομήσεις που το έφεραν και πάλι στην κορυφή της υποκατηγορίας αυτής, ανάμεσα στα γνωστά για την περιορισμένη ακόμα αποδοχή τους στην αγορά, ηλεκτρικά μοντέλα.

Το ECOSHIFT NOOS πέτυχε 9 ταξινομήσεις και, ούτως ή άλλως, ο αριθμός δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, καθώς ακόμη τα ηλεκτρικά πασχίζουν για την διείσδυση τους στην αγορά, ειδικά στην κατηγορία που αντιμετωπίζουν απέναντι τους τα δίκυκλα βενζίνης 125 κυβικών. Περί τέτοιας αντιστοιχίας πρόκειται άλλωστε. Ωστόσο το NOOS δεν πέτυχε την πρωτιά μόνο τον Ιούλιο, αλλά και σε βάθος 6μήνου στην αγορά μας.

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τις ταξινομήσεις των ηλεκτρικών δικύκλων, παρακάτω.  

(Πηγή: ΕΛΣΤΑΤ – Το bikeit.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις.)

ECOSHIFT NOOS 0 9
BMW CE04 0 5
GOLDEN LION EV4000W 0 4
VMOTO CPA/CPX 0 4
DAYTONA MASTER 125E 0 3
EFUN/ZAP PULSE,ERIDER,TRINITY 0 3
JIANGSU XINRI ROBOS-S 0 3
DOOHAN PINK FLASH 0 3
GOLDEN LION EV3000 0 2
HORWIN EK3 0 2
YADEA Y1S 0 2
NERVA LIFT 0 2
VMOTO TC MAX 0 1
E-BROH BRAVO GLE 0 1
TALARIA KOMODO 0 1
ZERO MOTORCYCLES LS1 0 1
DAYTONA PHOS 125 0 1
EFUN/ZAP PUMA 0 1
EFUN/ZAP PULSE, ERIDER, TRINITY 0 1
GOLDEN LION JS2A-2 0 1
GOLDEN LION EC7000 0 1
ZEEHO AE8 SE 0 1
E-ZI E-ZI CITI 0 1
JNEN, JUNENG CAPPUCINO 0 1
YADEA G5S 0 1
SAIGE SAIGE EGO-01 PLUS 0 1
NERVA EXE II 0 1
DMEMOTO, ELYX SMART DM-E3 0 1
DOFERN D1 0 1
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2026 12:27
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon