.
Κατηγορία Daytona
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 08:30

Daytona Best Electric EV 50 Plus - "Ηλεκτρίζει" την καθημερινότητά σου!

[Δελτίο Τύπου]

Το νέο Daytona Best Electric EV 50 Plus συνδυάζει τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, με το μοντέρνο σχεδιασμό και τη χρηστική προσωπικότητα. Με τον πλούσιο εξοπλισμό του, το στιλ και τις πρακτικές λύσεις που προσφέρει, το EV 50 Plus είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της σύγχρονης μικροκινητικότητας!

Πάνω στη μεγάλη και ευανάγνωστη LCD οθόνη του, προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης του, όπως η ένδειξη ταχυμέτρου, ο ολικός και ο μερικός χιλιομετρητής, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, το επιλεγμένο mode λειτουργίας, αλλά και η θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Ο κομψός προβολέας του είναι φυσικά τεχνολογίας LED, όπως και τα φώτα ημέρας (DRL) που πλαισιώνουν το κεντρικό φωτιστικό σώμα σε σχήμα πετάλου. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι τα επίσης LED φώτα κατεύθυνσης στο πάνω μέρος της ποδιάς, τα οποία χαρίζουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο EV 50 Plus.

EV50_PLUS_2c.jpg

Σχεδιασμένο να προσφέρει άνεση και ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις του αναβάτη του, το EV 50 Plus διαθέτει πολλές μικρές χρηστικές λύσεις, όπως η εκκίνηση με συμβατικό κλειδί σε έναν κεντρικό διακόπτη, ο πομποδέκτης για την ενεργοποίηση του συναγερμού ή τον εντοπισμό του σκούτερ, το επίπεδο και ευρύχωρο πάτωμα (διαστάσεων 375mm μήκος και 395mm πλάτος), ο γάντζος στο εσωτερικό της ποδιάς και η ανοικτή θήκη στο πίσω μέρος της ποδιάς.

Οι διακόπτες και τα χειριστήρια διακρίνονται και αυτά για τη μοντέρνα σχεδίασή τους, την ποιότητα και την εργονομία τους, ταιριάζοντας απόλυτα με το σύγχρονο στιλ του ηλεκτρικού scooter.

Ο κινητήρας έρχεται από την Bosch με ισχύ 1700W και ροπή 35,7Νm και διαθέτει ικανότητα ανάβασης μέχρι και κλίση 18% (πλήρως φορτωμένο από στάση), ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 45km/h. Η κατανάλωσή του είναι μόλις στα 4,1kWh/100km, που μεταφράζεται σε αυτονομία της τάξης των 57 χιλιομέτρων, ανάλογα πάντα με τις συνθήκες οδήγησης. Η μπαταρία λιθίου 60V-28Ah είναι αποσπώμενη και προσφέρει μίνιμουμ 650 κύκλους φόρτισης.

EV50_PLUS_2b.jpg

Το EV 50 PLUS δεν κάνει "εκπτώσεις" στον τομέα της ασφάλειας και της συμπεριφοράς, όπως μαρτυρούν το πιρούνι και τα δύο αμορτισέρ με διαδρομή αμφότερα στα 60mm, αλλά και τα δύο δισκόφρενα (εμπρός-πίσω) με διάμετρο δίσκων στα 180mm.

Το Daytona Best Electric EV 50 Plus μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα μοτοποδηλάτου χάριν στην ισοδυναμία με το δίπλωμα αυτοκινήτου (προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου πάνω από έξι χρόνια και ηλικία άνω των 27ετών), ενώ η τιμή του έχει καθοριστεί στα €1.895 και είναι διαθέσιμο μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΑΖΕΣ
ΜΗΚΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΥΨΟΣ 1760x 700 x 1050mm
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1240 mm
ΒΑΡΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
(ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ) 67 Kg
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΧΥΣ 1700W
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 35,7 Nm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 45 km/h
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
(ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ) έως 57km
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 4,1 kWh/ 100km
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ
(πλήρως φορτωμένο | από 0 km/h) 18%
ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 1/2/3/R
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑΙ
ΤΥΠΟΣ Λιθίου
ΤΑΣΗ – ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 60V – 28Ah
ΒΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 12,5 Kg
ΚΥΚΛΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 650
ΤΡΟΧΟΙ / ΖΑΝΤΕΣ/ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ΤΡΟΧΟΙ 90/90-10
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ Δίσκος 180mm
ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ Δίσκος 180mm
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ –
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ Τηλεσκοπικό πιρούνι – 60mm
ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ –
ΔΙΑΔΡΟΜΗ Διπλό Αμορτισέρ – 60mm

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon