.
Κατηγορία Daytona
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 18:18

Daytona Rockstar 500 - Σύντομα κοντά μας!

Μια νέα μοτοσυκλέτα έρχεται να προστεθεί στην ολοένα και πιο πλούσια γκάμα της Daytona Motors, μοτοσυκλέτα που ακούει στο όνομα Rockstar 500.

Για την ώρα ελάχιστα γνωρίζουμε για το Rockstar 500, και αυτά από ένα λιτό post της Γκοργκόλης Α.Ε. στα social media της εταιρείας. Ας κάνουμε λοιπόν λίγο τους ντετέκτιβ.

Εξετάζοντας τη φωτογραφία του νέου μοντέλου, είναι προφανές πως χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα που έχουμε δει και στο Maverick 500, κινητήρα σχεδόν ίδιο με της σειράς CB500 της Honda.

Όμως και το look της μοτοσυκλέτας έχει αρκετά στοιχεία που φέρνουν στο μυαλό τα μοντέλα Neo Sports Cafe της Honda, δηλαδή τα CB1000R, CB650R και CB300R, αλλά και τα μοντέλα της Ducati στο πίσω μέρος.

Όπως και το Maverick 500, έτσι και το Rockstar 500 θα έρχεται με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο περιφερειακών και εξοπλισμού, όπως φαίνεται από το στιβαρό ανάποδο πιρούνι, τα δυο δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα μπροστά, το μονόμπρατσο ψαλίδι, κ.α.

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται στην Ελλάδα τον Μάιο, με τη διάθεση να γίνεται από την EVOMOTO, το νέο εμπορικό τμήμα της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Τη διανομή θα αναλάβουν ειδικευμένοι Dealers, που θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση ανάπτυξης του δικτύου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 19:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon