.
Κατηγορία Daytona
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 15:12

Daytona X310 / Z310 by Zontes

 

Νέα δυναμικά μονοκύλινδρα στην έκθεση μοτοσυκλέτας

 

Το σχετικό με την έκθεση μοτοσικλέτας δελτίο τύπου της Γκοργκόλης Α.Ε., αντιπροσώπου των SYM και Daytona στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων αναφέρει και την παρουσία δύο νέων  μοντέλων, με την ονομασία X310 και Z310.

Oι μοτοσυκλέτες αυτές, θα λανσαριστούν στην Ελλάδα με την επωνυμία της Daytona, ωστόσο η υποσημείωση “by Zontes”, μας δίνει ένα πολύ καλό στοιχείο για το τι θα μας αποκαλυφθεί στην έκθεση.

Η Zontes, είναι μια κινεζική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί μέλος του ομίλου Tayo Motorcycles. ‘Εχει ήδη παρουσία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, με τα μοντέλα Z310 και X310 να συμπεριλαμβάνονται στην γκάμα της. Πρόκειται λοιπόν για μονοκύλινδρες μοτοσυκλέτες  με κινητήρα χωρητικότητας 310 κ.εκ., ατσάλινο πλαίσιο και ψαλίδι αλουμινίου.

Το R310 είναι η naked εκδοχή, ενώ το Z310 έχει faring. Πέρα από την δυναμική και καθ όλα σύγχρονη σχεδίαση, ο εξοπλισμός τους είναι πάρα πολύ υψηλός για την κατηγορία τους και την τιμή τους και αναμένεται να εντυπωσιάσει τους μοτοσυκλετιστές που θα τα θαυμάσουν από κοντά στην έκθεση.

Σε λεπτομέρειες δεν μπαίνουμε, καθότι θα χαλάσει η έκπληξη αλλά και γιατί ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, ρίχτε τους μια προσεκτική ματιά στην έκθεση!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 09:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Daytona Hobby 125 Daytona X310 / R310 by Zontes – Επίσημη παρουσίαση »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon