.
Κατηγορία Daytona
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 20:55

Daytona X310 / R310 by Zontes – Επίσημη παρουσίαση

 

Στην έκθεση μοτοσυκλέτας 2018

Όπως είχαμε γράψει σχετικά πολύ πρόσφατα, η Γκοργκόλης Α.Ε. Θα παρουσίαζε δύο δυναμικά μονοκύλινδρα μοντέλα στην έκθεση μοτοσυκλέτας. Πριν από λίγο έγιναν τα αποκαλυπτήρια των Daytona X310 και R310 από τον Αλέξανδρο Γκοργκόλη.

Τα μοντέλα είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε, δύο μοτοσυκλέτες με πολύ δυναμική σχεδίαση, γεμάτη γωνίες και αιχμές. Ακόμη πιο εντυπωσιακά όμως, είναι τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και το επίπεδο εξοπλισμού. Keyless εκκίνηση και δύο modes απόδοσης για τον κινητήρα (Eco / Sport), είναι στοιχεία που δεν τα συναντάς εύκολα σε μοτοσυκλέτες αυτής της κατηγορίας και αυτής της τιμής!

Αμφότερα κινούνται από μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, 4βάλβιδο μοτέρ, με 2 ΕΕΚ, το οποίο αποδίδει 35,4 ίππους στις 9.500, από τα 312 κ.εκ. του. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό αλλά το ψαλίδι αλουμινένιο, ενώ το πιρούνι είναι ανεστραμμένο. Το R310, που είναι το naked, φέρει LCD οθόνη και φωτιζόμενους διακόπτες. Το X310, που φέρει fairing, έχει TFT οθόνη, επίσης φωτιζόμενους διακόπτες και ρυθμιζόμενη ηλεκτρικά ζελατίνα!

Τέλος, τα φώτα και στα δύο μοντέλα, τόσο μπροστά όσο και πίσω, είναι LED, ενώ ως Euro 4 μοτοσυκλέτες, τα φρένα τους ελέγονται από ABS. 

Τιμές

R310 - 3.695 ευρώ 
X310 - 3.995 ευρώ 

 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 09:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon