.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 11:32

Honda “My Journey”

 

Έμπνευση από τα ταξίδια των πελατών

 


Παγκόσμιο Πρόγραμμα της Honda εκμεταλλευόμενο τα social media, εμπνευσμένο από τα ταξίδια των πελατών της.

Η Honda Motor Europe προχώρησε στην υλοποίηση μίας ενέργειας-προγράμματος με παγκόσμια απήχηση εκμεταλλευόμενη τη διάδοση των κοινωνικών δικτύων (social media) με την ονομασία #myjourney, χρησιμοποιώντας το hashtag #myjourney του Twitter και ένα ελκυστικό site (www.myjourneys.com).

Η Honda είναι μία εταιρία με προϊόντα μετακίνησης που επιτρέπουν σε πελάτες από όλο τον κόσμο να πραγματοποιούν κάθε είδους ταξίδι. Το www.myjourneys.com είναι ένας τόπος συνάντησης όσων επιθυμούν να μοιραστούν τις προσωπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες τους και να εξερευνήσουν τα ταξίδια των άλλων και αυτή η ενέργεια αποτελεί μία γιορτή για τους λάτρεις των ταξιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η καμπάνια είναι εμπνευσμένη από ένα πελάτη της Honda ονόματι Jon Hancock. Ο Jon και η σύζυγός του Christine ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για οκτώ χρόνια οδηγώντας ένα Honda Civic του 1987 από το Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας μέχρι τη «γενέτειρα» του αυτοκινήτου, τη Σουζούκα της Ιαπωνίας.

Το επικό ταξίδι του Jon και της Christine δεν είναι το μόνο – ο Ed Marsh οδήγησε ένα παπί Honda C90 από τη Μαλαισία μέχρι το Λονδίνο και στη συνέχεια ανέβηκε στη Σκανδιναβία και τον Αρκτικό Κύκλο. Στην άλλη πλευρά του πλανήτη, ένα γενναίο πλήρωμα επεχείρησε ένα επικό ταξίδι στη μάχη με τους ωκεανούς διαπλέοντας τη βόρεια ακτή της Αυστραλίας σε ένα σκάφος με Μηχανές Honda BF225 Marine.

Τα ταξίδια αυτά ενσαρκώνουν τη βασική φιλοσοφία της Honda “The Power of Dreams”. Ο Jon Hancock εξηγεί «Τα Όνειρα, ασφαλώς και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και αν κάτι φαίνεται αδύνατο, είναι επειδή υπερβαίνει τις δυνατότητες του ανθρώπινου νου.» Το #myjourney προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, κάτι που η Honda ευελπιστεί να εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Η επαναστατική Κοινωνική Ενέργεια της Honda υλοποιήθηκε με τη βοήθεια της Visual Voice Technology.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την καμπάνια ή μοιραστείτε το ταξίδι σας κάνοντας τουίτ στο #myjourney ή μία επίσκεψη στο www.myjourneys.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 11:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon