.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 10:18

KYMCO 2013 - «Περισσότερη Αξία»

Μείωση του κόστους χρήσης

 




Σημαντική μείωση του κόστους χρήσης των μοντέλων της Kymco, που φτάνει μέχρι και το 42% και αφορά όλη τη γκάμα της εταιρίας!

Δίπλα στους καταναλωτές

Γνωρίζοντας τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στην Ελληνική αγορά, η Kymco στέκεται αποφασιστικά δίπλα στους καταναλωτές, θέλοντας να τους προσφέρει περισσότερη «αξία». Και όταν λέει περισσότερη, εννοεί την αξία που θα αποκομίσουν μέσω μιας σειράς ενεργειών που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του χρόνου.
Αρχής γενομένης από το after sales, η MOTO TREND SA, αντιπρόσωπος της Kymco στη χώρα μας, σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία προχώρησε σε αναμόρφωση του τιμοκαταλόγου ανταλλακτικών όλων των οχημάτων που διαθέτει. Με τον τρόπο αυτό επετεύχθη σημαντική μείωση τιμών σε περισσότερους από 8.000 κωδικούς ανταλλακτικών! Οι μεγαλύτερες μειώσεις έγιναν σε αναλώσιμα ανταλλακτικά καθώς και σε περιφερειακά ανταλλακτικά φανοποιείου, εξασφαλίζοντας το ζητούμενο, που ήταν η σημαντική μείωση του κόστους χρήσης των προϊόντων της Kymco, ακόμη και των παλαιότερων μοντέλων. Παράλληλα έγινε και αναπροσαρμογή των διαστημάτων περιοδικής συντήρησης, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται περαιτέρω μείωση του κόστους χρήσης, άρα και περισσότερη «αξία» για τους πιστούς καταναλωτές - πελάτες της εταιρείας.

Μείωση του κόστους

Ενδεικτικά, το κόστος των ανταλλακτικών συντήρησης σε σημαντικά μοντέλα μετά από χρήση 12.000 χιλιομέτρων και με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, διαμορφώνεται ως εξής:
Agility City 50/125/150/200i: Μείωση 34%-40%
Xciting-R 300i: Μείωση 42%
Downtown 300i/300i ABS - People GTi 200/300: Μείωση 24%
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερη αξία στην επένδυση της καθημερινής σας μετακίνησης. Περισσότερες πληροφορίες στο 800-11-20025, στο δίκτυο συνεργατών της Kymco ανά την Ελλάδα και στην ιστοσελίδα www.kymco.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 10:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TMAX Hellas Club – Κοπή πίτας Rideit – Adventure Training Level ΙΙ »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon