.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 09:23

KTM Six Days του 2013

Οι τελευταίες συλλεκτικές

 




Δύο τελευταίες συλλεκτικές KTM EXC Six Days του 2013 στα χρώματα της Γερμανίας, έχουν μείνει, για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια συλλεκτική, αλλά και πλούσια εξοπλισμένη, άμεσα λειτουργική μοτοσυκλέτα Enduro.

Οι μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ, σειράς Six Days ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα δημοφιλείς. Ο λόγος είναι απλός: σε ένα πλήρες πακέτο οι μοτοσυκλέτες προσφέρονται με πανάκριβα factory αξεσουάρ, όμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

Επιπλέον οι μοτοσυκλέτες έχουν επετειακά χρώματα αφιερωμένα στη χώρα στην οποία γίνεται ο δημοφιλής αγώνας International Six Days Enduro (ISDE).

Μόνο δύο τελευταίες συλλεκτικές KTM EXC Six Days του 2013 στα χρώματα της Γερμανίας, έχουν μείνει και περιμένουν τους τυχερούς ενδιαφερόμενους στο Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων της KTM South East Europe.

Μια 250 EXC Six Days και μια 450 EXC Six Days

Να θυμίσουμε ότι τα μοντέλα Six Days του 2013 χρησιμοποιούν το κορυφαίο πιρούνι WP 4CS αλλά έχουν παράλληλα και τα εξής χαρακτηριστικά:

»    Πλάκες τιμονιού κατεργασμένες σε CNC
»    Πλαίσιο χρώματος πορτοκαλί
»    Τιμόνι μαύρο με logo 6Days
»    Τελικά εξάτμισης με logo 6Days
»    Γρανάζι Supersprox σε πορτοκαλί/μαύρο
»    Οδηγός αλυσίδας πορτοκαλί
»    Προστατευτικά ψυγείου
»    Βεντιλατέρ ψυγείου
»    Συμπαγής πίσω δίσκος φρένου
»    Σέλα Camel SXS
»    Πλαστικά προστατευτικά κινητήρα
»    Carbon προστατευτικό εξάτμισης στα δίχρονα
»    Front axle puller

Για περισσότερες πληροφορίες:
KTM SEE A.E.
Τηλ.: 210 9927 212
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
URL: www.ktm.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 09:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon