.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 11:27

Ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο – Δραματική απόδραση από απόπειρα ληστείας [βίντεο]

Προσπάθησαν να τον ληστέψουν πάνω στον αυτοκινητόδρομο, τότε το γύρισε ανάποδα επιτόπου και πέρασε τη λαχτάρα της ζωής του.

Η εγκληματικότητα στη Βραζιλία καλά κρατεί και το φαινόμενο του να σε σταματούν καταμεσής του δρόμου ένοπλοι για να σου πάρουν τη μοτοσυκλέτα εξακολουθεί κατά πως φαίνεται να αποτελεί μάστιγα. Ακόμη κι αν κινείσαι στον αυτοκινητόδρομο.

Ο κύριος Eduardo Pimenta ταξίδευε με την Triumph Tiger 800 του στον αυτοκινητόδρομο Rodovia Fernão Dias από το Sao Paolo προς το Belo Orizonte, όταν εντοπίστηκε από ληστές που καραδοκούσαν σε εναέρια διάβαση πεζών. Λίγα λεπτά αργότερα μια δικάβαλη μοτοσυκλέτα προσπαθούσε να του κλείσει τον δρόμο, ενώ ο συνεπιβάτης της έβγαζε όπλο.

Τότε ο αναβάτης λειτούργησε εντελώς ενστικτωδώς, γύρισε επί τόπου τη μοτοσυκλέτα του ανάποδα και άρχισε να τρέχει αντίθετα στη ροή των αυτοκινήτων.

Προφανώς αυτή του η κίνηση τον έσωσε από τα χειρότερα, ωστόσο η σύντομη διαδρομή του ανάποδα στην κυκλοφορία με το γκάζι κάργα ανοικτό ήταν αρκετά ανατριχιαστική εμπειρία.

Κι αν αυτό το λέμε εμείς από την άνεση της οθόνης μας, φανταστείτε τι πέρασε ο ίδιος ο αναβάτης με τους ενόπλους ληστές πίσω του και τις νταλίκες να έρχονται κατά πάνω του.

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon