Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 17:48

O Marc Marquez ζωγραφίζει με ένα Fireblade, κυριολεκτικά.

Ο πρωταθλητής MotoGP καβαλά μια Honda Fireblade και ζωγραφίζει με μια εναλλακτική μέθοδο πίνακες που μπορεί αύριο να βρεθούν στο σαλόνι μας.

Είμαστε βέβαιοι πως η έκφραση “ο Marc Marquez ζωγραφίζει” έχει ακουστεί πολλάκις απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη. Μόνο που, όποτε ακούγεται, λογικά εννοείται με τη μεταφορική της έννοια και τα θαύματα που παράγει αυτός ο μοναδικός αθλητής από τη σέλα μιας εργοστασιακής Honda RC213V στις πίστες του παγκοσμίου.

Αυτή τη φορά η πρωτοβουλία της χορηγού του, Repsol, έχει και Marquez και ζωγραφική και Honda, αλλά σε μια κάπως διαφορετική διαδικασία.

Εδώ έχουμε μια Honda Fireblade βαμμένη στα χρώματα της Repsol, τον Marquez, μερικά κιλά μπογιές και μια σειρά από καμβάδες. Ο δε Marquez, ως άλλος Bob Ross, μας παραδίδει μαθήματα εναλλακτικής ζωγραφικής και το όλο εγχείρημα έχει απαθανατιστεί σε ένα βίντεο.

Αν η όλη ιστορία σας ακούγεται λίγο “άσχετη” ως διαφημιστική ιδέα, ενδεχομένως να βρείτε ένα άλλο νόημα στο κλείσιμο του σχετικού βίντεο όπου ο Ισπανός μας εξηγεί πως στα κοινωνικά δίκτυα της Repsol σύντομα θα έχουμε νέα επ’ αυτού.

Μια βόλτα στην ιστοσελίδα της Repsol μας αποκαλύπτει πως το πρωί της Τετάρτης, 22 Ιανουαρίου 2020, έχει “εγκαίνια” της έκθεσης #MM93TheArtist, δηλαδή ΜΜ93 Ο Καλλιτέχνης. Το τι σημαίνει αυτό δεν το γνωρίζουμε, αλλά οι οκτώ καμβάδες που χρησιμοποιούνται στο βίντεο (και τους οποίους υπογράφει στο τέλος ο Marquez) μας ψήνουν πως θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να αποδοθούν στο κοινό.

Όπως και να έχει, ας αφήσουμε τις εικασίες κι ας περιμένουμε ως τα “εγκαίνια” στη σελίδα Facebook της Repsol ακριβώς το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου για να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Ως τότε, δείτε το βίντεο στη συνέχεια και αναλογιστείτε πως θα καθαρίσει αυτή η μοτοσυκλέτα (και η φόρμα και οι μπότες) του Marquez από τις μπογιές.

Ιστοσελίδα Box Repsol / Facebook

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 17:54

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube