.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 15:09

MotoCert - Επανάληψη κλήρωσης του διαγωνισμού με δώρο ένα κράνος, δεν εμφανίστηκε η αρχική νικήτρια

Ο διαγωνισμός είχε ως έπαθλο ένα κράνος Airoh, ωστόσο η νικήτρια δεν εντοπίστηκε εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας.

Η γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται στην ακριβή μέτρηση πλαισίων διοργάνωσε έναν διαγωνισμό που έληγε στις 5 Οκτωβρίου.

Αυτός σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς οι συμμετέχοντες έφτασαν στους 17,089 και μεγάλη νικήτρια του κράνους Airoh αναδείχθηκε η Κατερίνα Ζωγραφάκη. Ωστόσο, όπως ενημερώνει τώρα η MotoCert, δεν επικοινώνησε με την εταιρεία, ούτε στάθηκε δυνατό να εντοπιστεί παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που έγιναν για να ενημερωθεί.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού: "Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο νικητής εντός 7 ημερολογιακών ημερών (από την ημερομηνία ανακοίνωσης του νικητή), η ηλεκτρονική κλήρωση θα επαναλαμβάνεται για την ανάδειξη νέου νικητή".

Έτσι τώρα η MotoCert ενημερώνει πως η νέα κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 13/10/2019. Αν συμμετείχατε αρχικά στον διαγωνισμό, μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα της MotoCert, ώστε να γνωρίζετε αν κερδίσετε στη δεύτερη κλήρωση και να κατοχυρώσετε το έπαθλό σας εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Ιστοσελίδα διαγωνισμού MotoCert / Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 09:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon