.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 14:54

MOTOCERT - Διαγωνισμός με βραβείο ένα κράνος Airoh!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό της Motocert και κερδίστε ένα flip-up κράνος AIROH αξίας 139 ευρώ!

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ΕΔΩ, συμπληρώνοντας τις ενέργειες που θα βρείτε στη σελίδα του διαγωνισμού, και αποκτήστε επιπλέον συμμετοχές! Όσο περισσότερες συμμετοχές,τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να είστε ο νικητής!

Όροι του διαγωνισμού

1.Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Motocert καθώς και οι σύζυγοί και οι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού των εργαζομένων της.

2.Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να συνδεθούν είτε με τον λογαριασμό που διατηρούν στη Facebook είτε με το email τους ώστε να συμπεριληφθούν στην κλήρωση για ένα κράνος AIROH μέχρι 5/10/2019 και ώρα 14:00 μ.μ. Ως διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται η περίοδος από 5/09/2019 έως και 5/10/2019.

3. Από τον διαγωνισμό θα προκύψει 1 νικητής,Ο νικητής του διαγωνισμού θα προκύψει από τυχαία ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του διαγωνισμού.

4. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail, ενώ παράλληλα το όνομα του θα αναρτηθεί στη σελίδα μας www.motocert.gr/9-2019/ καθώς επίσης και με σχετική ανάρτηση στη σελίδα μας Facebook: www.facebook.com/motocert/

5. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του στη διεύθυνση που επιθυμεί χωρίς καμία επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής & ύστερα από επικοινωνία με την χορηγό εταιρεία.

6. Σε περίπτωση ακύρωσης ενός νικητή, θα επιχειρείται επικοινωνία με τους κατά σειρά επιλαχόντες.

7. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. H συμμετοχή στο διαγωνισμό και η αποδοχή συνιστά έγκριση των υποψηφίων για χρήση του ονόματός τους και των προσωπικών τους στοιχείων, με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, καθώς και για την προώθηση ενημερωτικού υλικού της διοργανώτριας στους συμμετέχοντες. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας εταιρείας ή του δωροθέτη και εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

9. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ως άνω όρων.

10. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ΄ ύλη αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon