.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 13:40

Yamasaki … σας θυμίζει κάποιον συνδυασμό ονομάτων;

Με έδρα την Κίνα, η Yamasaki είναι μια εταιρεία – μυστήριο, με την εταιρική περιγραφή και ιστορία στο site της, να αναφέρει δεσμούς με την… Yamasaki Ιαπωνίας (ε;), η οποία και έχει αναλάβει όλο το R & D (ξανά, ε;), ενώ το σινικό παράρτημα ασχολείται με την παραγωγή.

Υπάρχει επίσης και αναφορά για την Yamasaki USA, την εταιρική αντιπρόσωπο της μητρικής Yamasaki, που ασχολείται με την προώθηση και πώληση των μοντέλων στην Β. Αμερική.

yam4

Με χαρά ανακοινώνουμε λοιπόν, την επέκταση της Yamasaki και στην Ευρώπη, με την πρώτο εταιρικό δεσμό να εδραιώνεται επί βρετανικού εδάφους. Η γκάμα της Yamasaki συνίσταται από δύο μοντέλα, το YMR50 και το YM125RE, με το δεύτερο να αποτελεί μια κόπια του YZF-R3. Στεγνά και απροκάλυπτα όμως… ακόμα και η γραμματοσειρά του “RE” στο fairing, είναι “clopyright” από τα μοντέλα της Yamaha, θέλοντας να μιμηθεί το “R6”.

yam11

Για την ιστορία, ο κινητήρας είναι 124 κ.εκ., κατασκευής Zongshen, χωρίς να αναφέρεται η ισχύς του και η τιμή της μοτοσυκλέτας στην Βρετανία είναι 1800 λίρες, δηλαδή 2000 περίπου ευρώ.

Να φανταστούμε ότι ο ανταγωνισμός θα ονομάζεται Ηοnzuki ή Suzonda;     

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon