.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 13:12

Triumph - Ημερήσια εκδρομή στο Κολοκοτρωνίτσι, στις 6 Οκτωβρίου

Η Triumph Motorcycles Greece και το Tracer adventure club οργανώνουν στις 6/10/2019 μονοήμερη βόλτα με μοτοσυκλέτα στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό του νομού Αργολίδος.

Η Καρυά ή αλλιώς Κολοκοτρωνίτσι (σε αυτό το μέρος γυρίστηκε η επιτυχημένη σειρά «Καφέ της χαράς») στέκει στους πρόποδες του Αρτεμισίου, σε υψόμετρο 700 μέτρων, και μας προσκαλεί σε μία μοναδική εμπειρία.

Με παραδοσιακό χαρακτήρα και φυσικά κάλλη, χαρίζει απαράμιλλη θέα και ήρεμες γωνιές για χαλάρωση και ξεκούραση. Τα πέτρινα σπιτάκια, που στοιχίζονται το ένα δίπλα στο άλλο, αλλά και η διαδρομή προς το βουνό σαγηνεύουν.

Στο κέντρο, βρίσκεται η πλατεία, με πολλά καταστήματα ενώ πολύ κοντά είναι και η μητρόπολη, ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου. Στην άκρη του χωριού, υπάρχουν τα ερείπια των παλιών νερόμυλων, που εργάζονταν παλιά οι κάτοικοι της περιοχής.

Κι επειδή απόδραση χωρίς καλό φαγητό, δεν γίνεται, η Καρυά διαθέτει αρκετές ταβέρνες με φαγητό που θα σου μείνει αξέχαστο. Ντόπια κρέατα και οικολογικά προϊόντα, όπου η έκφραση «σπιτική ελληνική κουζίνα» αποκτά την πραγματική της διάσταση και αξία, ζεστό ψωμί στον παραδοσιακό φούρνο αλλά και φαγητά, όπως τυροπιτάρια και τραχανόπιτες, σε τρελαίνουν.

Πληροφορίες για αναχώρηση - πρόγραμμα: Κώστας Δρίτσας, τηλ 2107488251 (Κεντρική Έκθεση Triumph).

Περισσότερα στη σελίδα της εκδρομής στο facebook ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon