.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 17:04

Γύρισε τον κόσμο, έκανε ρεκόρ Guinness και μόλις επέστρεψε του έκλεψαν τη μοτοσυκλέτα

Ο Henry Crew έγινε ο νεότερος μοτοσυκλετιστής που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα, αλλά η επιστροφή του δεν αποδείχθηκε και τόσο ευχάριστη.

Στα 22 του χρόνια ο Άγγλος Henry Crew αγόρασε μια Ducati Desert Sled και στις 3 Απριλίου 2018 έφυγε από το Λονδίνο με στόχο να γυρίσει τον πλανήτη μας απ’ άκρη σ’ άκρη.

Μετά από 88,000 χιλιόμετρα και αμέτρητες υπέροχες ιστορίες και φωτογραφίες, επέστρεψε στη βάση του τον Μάιο που μας πέρασε, έχοντας εξασφαλίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness ως ο νεότερος μοτοσυκλετιστής που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα εξυπηρέτησε και έναν υψηλότερο σκοπό συγκεντρώνοντας χρήματα για τις φιλανθρωπικές δράσεις του Movember Foundation.

67758799 2360388734177324 6928677646050000896 n

Όλα φαίνονταν καλά για τον Άγγλο, μόνο που ο επαναπατρισμός του δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς τον φανταζόταν. Το βράδυ της 19ης Αυγούστου η μοτοσυκλέτα του έκανε φτερά ενώ ήταν παρκαρισμένη έξω από το σπίτι των γονιών του στο Petersfield, Hampshire.

Άδοξο τέλος για μια μοτοσυκλέτα που πέρασε μοναδικές περιπέτειες, έγραψε δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα σε έναν μόλις χρόνο και επέστρεψε με ραγισμένη εξάτμιση (από τούμπα), πάμπολα αυτοκόλλητα και ακόμη περισσότερες γρατζουνιές που καθεμιά τους κρύβει πίσω της μια ιστορία από τόπους μακρινούς. Δυστυχώς, η τελευταία της περιπέτεια έμελλε να εξελιχθεί ερήμην του ιδιοκτήτη της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 17:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon