Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 16:43

Αν νομίζατε πως τα είχατε δει όλα, να ένα Hubless παπί από τη Μαλαισία

Κατευθείαν από την έκθεση Art of Speed 2019 που διοργανώθηκε στην πόλη Serdang της Μαλαισίας στις 27 και 28 Ιουλίου, το παπί χωρίς κέντρα τροχών είναι απλά η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Είναι γνωστό πως μας αρέσουν πολύ τα καραφτιαγμένα παπιά της Ασιατικής αγοράς, έχουν αυτήν την εξωτική αύρα, σε συνδυασμό με την άρνηση κάθε λογικής βάσης (ζαντολάστιχα superbike σε δίκυκλα που αρχικά μάλλον ζύγιζαν λιγότερο από τις ρόδες τους κανείς;) που τα κάνουν να μοιάζουν πιο απίθανα κι από Έλληνα πολιτικό με ηθικές αρχές.

Η έκθεση αυτή μας έχει ήδη δώσει το παπί Ducati MotoGP replica, για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Πληροφορίες για το εν λόγω hubless παπί δεν έχουμε, καθώς τα Μαλαισιανά μας είναι μάλλον ανεπαρκή. Καταφέραμε ωστόσο να εντοπίσουμε την προέλευσή του: πρόκειται για ένα Demak Evo Z 110, δηλαδή ένα ταπεινό αερόψυκτο παπί 110 cc και 8 hp της Μαλαισιανής εταιρείας Demak.

Για τα υπόλοιπα, ας αφήσουμε τη φαντασία να συμπληρώσει τις εικόνες του βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 18:59

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube