.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 09:58

Harley-Davidson Fat Boy by LEGO

Στις 9 Ιουλίου 2019, το LEGO Group παρουσίασε ένα Harley-Davidson Fat Boy στη σειρά LEGO Creator Expert, το οποίο θα βρει τον δρόμο προς τους… dealers (της LEGO) από την 1η Αυγούστου 2019.

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Harley-Davidson, η λεπτομερέστατη αυτή μικρή μοτοσυκλέτα προσπαθεί να αναπαράγει όσο πιστά γίνεται το στιλ του real-size Fat Boy. Διαθέτει 1.023 κομμάτια (τα αγαθά κόποις κτώνται), ενώ έρχεται κομπλέ με μασίφ τροχούς, ρεζερβουάρ “δάκρυ”, όργανα και διπλά τελικά εξατμίσεων.

lego harley davidson fat boy 3

Το τελειωμένο μοντέλο θα έχει 20 εκατοστά ύψος, 18 εκατοστά πλάτος και 33 εκατοστά μήκος, ενώ θα διαθέτει αρκετά κινούμενα μέρη, όπως τους τροχούς, το τιμόνι, το γκριπ του γκαζιού, τις μανέτες, το σταντ, το λεβιέ ταχυτήτων, τα πιστόνια (δεν φαίνονται όταν η μοτοσυκλέτα είναι συναρμολογημένη), την αλυσίδα… ε, μια στιγμή. Ποια αλυσίδα, θα τρελαθούμε; Αφού το Fat Boy έχει κλασικά ιμάντα στην τελική μετάδοση! Κάτι δεν πήγε καλά στη συνεργασία με το Milwaukee -ή πιθανότατα ο ιμάντας ήταν πιο δύσκολος στην υλοποίηση- ενώ επιπλέον στο βίντεο του προιόντος η LEGO δείχνει να μην καταλαβαίνει πως ο λεβιές ταχυτήτων είναι για ταχύτητες, και δεν πρόκειται για… μανιβέλα.

lego harley davidson fat boy 8

Τέλος πάντων, ας παραβλέψουμε τα παραπάνω ατοπήματα, και ας συνεχίσουμε. Το χρώμα της μοτοσυκλέτας είναι το κόκκινο, στα πρότυπα του χρωματικού συνδυασμού Wicked Red του 2019.

lego harley davidson fat boy 7

Για να γιορτάσουν την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, οι Master Builders της LEGO δημιούργησαν από 69.569 τουβλάκια LEGO ένα Fat Boy σε πραγματικό μέγεθος, δημιουργία που χρειάστηκε 865 ώρες για να κατασκευαστεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon