.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 11:33

Ιταλός αναβάτης της Honda RedMoto πάει για ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσυκλέτα στο νερό

Όλοι γνωρίζουμε τις προσπάθειες του Robbie Maddison να σερφάρει με τη μοτοσυκλέτα του στο νερό. Το έκανε επανειλημμένα και μάλιστα την τελευταία φορά μας τίμησε με μια βόλτα στα νερά της Μυκόνου με την ΚΤΜ του.

Ο Αυστραλός είναι και επίσημα ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσυκλέτα στο νερό, αλλά τώρα υπάρχει ένας επίδοξος διεκδικητής του τίτλου.

Ονομάζεται Luca Colombo, κατάγεται από το Μιλάνο και είναι αναβάτης enduro της Honda RedMoto στην Ιταλία. Έχει ήδη ένα γνωστό κατόρθωμα στο ενεργητικό του, καθώς το 2017 έγινε ο πρώτος που διέσχισε την αχανή λίμνη Κόμο με ένα ειδικά μετασκευασμένο Suzuki RM-Z450.

Φέτος, και συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Ιουλίου, ο Colombo επιστρέφει στη λίμνη των VIP στη βόρεια Ιταλία, όπου αυτή τη φορά θα δοκιμάσει να ξεπεράσει την επίδοση-ρεκόρ του Maddison, η οποία μετρήθηκε στα 93.3 km/h.

Καβάλα σε ένα Honda CRF450R πλέον, ο Ιταλός θα ξεκινήσει από τη παραλία της Gravedona και θα έχει στη διάθεσή του δύο χιλιόμετρα ως τον τερματισμό στο Lido di Dongo για να υπερβεί την κορυφαία επίδοση του Αυστραλού.

Το μόνο που πρέπει να έχει στο μυαλό του είναι να μην πέσει πουθενά κάτω από τα 55.6 km/h, τιμή που ορίζει το όριο ανάμεσα στην πλεύση και τη βύθιση.

Το 2017 ο Colombo είχε διασχίσει τη λίμνη Κόμο με μέση ταχύτητα 75 km/h και μέγιστη τιμή 83 km/h.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την προηγούμενη απόπειρα του Colombo.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon