.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 16:41

Έρχεται το RIDE 3, με απίστευτες δυνατότητες… “τουμπανιάσματος” - Video

Το πιο δημοφιλές video game μοτοσυκλέτας, στην τρίτη του έκδοση

Για το παιχνίδι RIDE, δεν χρειάζονται συστάσεις, τουλάχιστον στους gamers. Aαποτελεί, σύμφωνα με εκατοντάδες reviews αλλά και με χιλιάδες κατατεθειμένες απόψεις χρηστών, το καλύτερο βιντεο-παιχνίδι μοτοσυκλέτας που έχει παρουσιαστεί ποτέ.

Πολύ ρεαλιστικό, με απίστευτα γραφικά, απόλυτη ενημέρωση σε ότι αφορά στα νέα μοντέλα και πολλές δυνατότητες game play. Ένα από τα πλέον δελεαστικά και ενδιαφέροντα κομμάτια του RIDE, ήταν ανέκαθεν οι δυνατότητες παραμετροποιήσεων που προσέφερε για τις μοτοσυκλέτες.

Ο κάθε χρήστης, μπορούσε να κάνει ένα απόλυτο customization στο μοντέλο που οδηγούσε, πειράζοντας κινητήρα και περιφερειακά αλλά και βάφοντας την μηχανή και εξοπλίζοντας την, με πληθώρα αξεσουάρ.

Τώρα, με την τρίτη έκδοση, RIDE 3, να κυκλοφορεί στην αγορά στις 30 Νοεμβρίου, οι προγραμματιστές και η ομάδα εξέλιξης του παιχνιδιού, υπόσχονται μια ανεπανάληπτη, πιο πλούσια από ποτέ, δυνατότητα παραμετροποιήσεων στα μοντέλα των μοτοσυκλετών, με τον κάθε παίκτη να μπορεί να μεταβάλλει περισσότερους από 500 τομείς σε κάθε μοτοσυκλέτα!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί, υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα προσθήκης φθορών, όπως γρατζουνιές και ξεθωριάσματα ή ακόμα και βρωμιάς, με πετρελαϊκά κατάλοιπα, σκόνη και χώμα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 20:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon