.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 15:30

ΚΤΜ SEE – Coffee Days 2018

 

Λάρισα – Κατερίνη – Πτολεμαΐδα – Γρεβενά

Συνέχεια για τα “Coffee Days” της KTM SEE, την “περιοδεία” στην Ελλάδα δηλαδή ώστε οι μοτοσυκλετιστές τις επικράτειας να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της εταιρείας, να γνωριστούν,  να κουβεντιάσουν και φυσικά να οδηγήσουν!

Διαθέσιμα προς οδήγησης θα είναι τα εξής μοντέλα:

ΚΤΜ 250 DUKE: Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα 250cc με αληθινά αγωνιστικά γονίδια. Εφοδιασμένη με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως ο συμπαγής και αποτελεσματικός υγρόψυκτος κινητήρας με τους 30hp, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μοντέρνο σύστημα ψεκασμού, οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι-έργο-τέχνης από χυτό αλουμίνιο, η νέα KTM 250 DUKE προσφέρει γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε, αστική και μη, διαδρομή.

KTM 390 DUKE: Ο πύραυλος στην στροφή! Συνδυάζοντας τη μέγιστη οδηγική απόλαυση με τη χρηστικότητα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το αστικό περιβάλλον και για κάθε δρόμο με στροφές. Χάρη στο μικρό βάρος, τον πανίσχυρο τετράχρονο DOHC κινητήρα με ψεκασμό, ο οποίος αποδίδει 44hp, 43mm πιρούνι USD, ηλεκτρονικός ψεκασμός και φρένα με ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες απευθύνετε σε όλους όσους θέλουν να είναι πάντα στην κορυφή.

BAJAJ PULSAR RS 200: Η αξιόλογη πρόταση όχι μόνο γιατί είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο, SOHC 4βάλβιδο κινητήρα με 3 μπουζί με 200cc και απόδοση 24hp, αλλά και γιατί έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις, τόσο σε καθημερινή αστική χρήση όσο και εκτός πόλης.

BAJAJ DOMINAR 400: Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της BAJAJ διαθέτει πολυπρόσωπο χαρακτήρα, με άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 400cc που αποδίδει 35 hp! Διαθέτει digital πίνακα οργάνων, φώτα τεχνολογίας LED παντού, σωστά μελετημένες αναρτήσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Το πρόγραμμα των Coffee Days, έχει ως εξής:

-Τρίτη 27 Μαρτίου,  Λάρισα, στο Las Ramblas Streetcoffee (Βόλου 4)
-Τετάρτη 28, Κατερίνη, στο Mikel (Μητροπόλεως 1)
-Πέμπτη 29,  Πτολεμαΐδα, στο Δίφωνο (25ης Μαρτίου 50)
-Παρασκευή 30 Μαρτίου, Γρεβενά, στο Zoomserie (Κ. Ταλιαδούρου 2)

Ωράριο; Από τις 11:00 έως τις 17:00 σε όλες τις περιπτώσεις! Μην χάσετε την ευκαιρία λοιπόν!:



 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 15:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon