.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 13:39

Αποκτήστε ένα τμήμα από το fairing της RGV του Schwantz!

 

Ένα κομμάτι ιστορίας… στο e-bay

Μια πολύ ξεχωριστή για τους λάτρεις των αγώνων μοτοσυκλέτας και της ιστορίας τους δημοπρασία “τρέχει” αυτή την στιγμή στο e-bay. Συγκεκριμένα διατίθεται προς πώληση το άνω κεντρικό τμήματα του fairing από την RGV500 Suzuki, με την οποία ο θρύλος Kevin Schwantz, αγωνίστηκε στο γαλλικό GP του 1988, στην πίστα Paul Ricard.

schwantz fairing 3

To τμήμα του fairing, το οποίο βρίσκεται στα χέρια ιδιώτη, αγοράστηκε από την βρετανική αγωνιστική ομάδα της Suzuki πριν αρκετά χρόνια πριν και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, είναι αυθεντικό, φέροντας άθικτο ακόμα και το αυτοκόλλητο του τεχνικού ελέγχου στο εσωτερικό του.

schwantz fairing 2

Για την ιστορία,  ο Schwantz, για τον οποίο το 1988 ήταν η πρώτη του χρονιά σε GP επιπέδου αγώνες, τερμάτισε τρίτος στον συγκεκριμένο αγώνα και έκλεισε την χρονιά στην όγδοη θέση, πετυχαίνονται δύο νίκες, στην Iαπωνία (Suzuka) και στην Γερμανία (Nurburgring).

schwantz fairing 1

Την δημοπρασία στο e-bay, μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ. Μέχρι στιγμής τα “χτυπήματα” δεν έχουν φτάσει πολύ ψηλά, ωστόσο υπολείπονται ακόμα 8 ημέρες για την λήξη του πλειστηριασμού.

schwantz fairing 4

Ενδιαφέρον έχει και ο λόγος πώλησης του fairing. Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του, θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει τα έξοδα του γάμου της κόρης του. Μάλλον ο γαμπρός δεν είναι μηχανόβιος… σίγουρα θα εκτιμούσε αφάνταστα ένα τέτοιο δώρο γάμου!     

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 13:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon