.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 13:09

Ηarley – Davidson: “H νέα γενιά δεν αγοράζει μοτοσυκλέτες”

 

Πτώση στις πωλήσεις της εταιρείας 

 

Τα στοιχεία των πωλήσεων της Harley – Davidson δεν είναι ενθαρρυντικά, σημειώνοντας μια μικρή πτώση, η οποία θα περνούσε απαρατήρητη αν δεν αποτελούσε την πρώτη ένδειξη για την σταδιακή αλλαγή στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Εξετάζοντας τα δημογραφικά στοιχεία των Η.Π.Α. η κραταιά γενιά αυτή την στιγμή στην Αμερική και αυτή που έχει πάρει τα σκήπτρα στην διαμόρφωση των καταναλωτικών συνηθειών, είναι οι λεγόμενοι “millenials” οι ηλικίες δηλαδή 18-35.

Σύμφωνα με έρευνες λοιπόν, οι Millenials εντάσσουν την μοτοσυκλέτα και το life style αυτής στη ζωή τους, σε πολύ μικρότερα ποσοστά απ΄ ότι οι προηγούμενες γενιές.

Δεν είναι μόνο το ότι φαίνεται να μην τους συγκινούν οι δύο τροχοί αλλά ακόμα και το μικρό ποσοστό που αγοράζει μοτοσυκλέτα, φαίνεται ότι προτιμά μεταχειρισμένη και όχι καινούργια.

Οι Millenialls, έχοντας βιώσει οικονομικά σκαμπανεβάσματα και παγκόσμιες κρίσεις, έχουν διαμορφώσει τελείως διαφορετικές αγοραστικές συνήθειες, σε σχέση με τις παλαιότερες γεννιές, που ξόδευαν περισσότερα, χωρίς πολύ σκέψη.

Aυτή την στιγμή, η αγορά βρίσκεται ακριβώς πάνω σε αυτή την αλλαγή, με τους Millenials να διαδέχονται την προηγούμενη γενιά και τα πρώτα σημάδια άρχισαν να κάνουν ήδη την εμφάνιση τους, οπότε η Harley – Davidson σκοπεύει άμεσα να βρει λύσεις πάνω στο θέμα, πριν αυτό γιγαντωθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 15:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon