.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 11:08

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση ΤΜ Racing 2016

 

Στα Κιούρκα

 

 

Του Τάκη Μανιάτη

Η νέα αντιπροσωπεία των μοτοσυκλετών TM Racing για την Ελλάδα, GRC-Powerfactory, προχώρησε στην πρώτη παρουσίαση για τα νέα μοντέλα που ανέλαβε.
Η παρουσίαση για τους δημοσιογράφους έγινε στα Κιούρκα, σε πίστα προπόνησης, στην οποία βρίσκονταν τα νέα motocross και enduro μοντέλα της εταιρίας, MX 450Fi και EN 250Fi.
Η νέα motocross 450 είναι η μοτοσυκλέτα με την οποία συμμετέχει φέτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross ο Γιώργος Χαρμπιλάς, ενώ η EN 250 Fi, είναι ένα πιστό αντίγραφο της μοτοσυκλέτας του Eero Remes, με την οποία κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro 2015, στην κατηγορία E1.
Μιλώντας με τον κο Γιώργο Γαλάτη, αντιπρόσωπο των TM Racing, μάθαμε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για όλα τα προηγούμενα μοντέλα, κάτι πολύ σημαντικό μιας και υπάρχουν αρκετές μοτοσυκλέτες - και αρκετοί φανατικοί της φίρμας - στην Ελλάδα.
Ο πελάτης αρκεί να παραγγείλει τα ανταλλακτικά που χρειάζεται και σε λίγες μέρες αυτά θα βρίσκονται στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ή στον χώρο που επιλέξει, μέσω αντικαταβολής.
Είναι ένα ευτυχές σενάριο που ουσιαστικά ''βγάζει'' αρκετές μοτοσυκλέτες TM Racing από την ακινησία, δείχνοντας κιόλας την σοβαρή αντιμετώπιση του νέου αντιπροσώπου.
Τα μοντέλα που είχαμε στην διάθεση μας στην παρουσίαση είναι του 2016, μιας και η αντιπροσώπευση ξεκίνησε κάπως αργά θα λέγαμε για τον off road χώρο, ενώ σύντομα αναμένονται και τα μοντέλα του 2017. Από το φετινό καλοκαίρι, τα μοντέλα θα έρχονται στην ώρα που πρέπει.
Περισσότερα όμως θα διαβάσετε σε επόμενο άρθρο παρουσίασης της νέας MX 450Fi, ενώ για ανταλλακτικά ή πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 2513994.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 13:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon