.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 13:25

Η πανελλήνια ομοσπονδία εκπαιδευτών οδήγησης για το χάος με τα διπλώματα

 

Αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της 9/4/2016

 

Στις 9/4/2016 έγινε σε αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ η ετήσια Γενική Συνέλευση του κλάδου των εκπαιδευτών οδήγησης της χώρας, όπου συζητήθηκε κυρίως η απίστευτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις εξετάσεις για δίπλωμα οι οποίες έχουν σταματήσει εδώ και 3 μήνες!

Στη συνέλευση πάρθηκαν ύστερα από ψηφοφορία, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις για το θέμα των διπλωμάτων:

1. Υποβολή αιτήματος στο ΥΜΕ, να αρχίσουν άμεσα εντός ωραρίου της καθημερινής εργασίας των υπαλλήλων οι πρακτικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών και οδηγών, έως ότου λυθεί οριστικά από την Πολιτεία το θέμα της αποχής των υπαλλήλων- εξεταστών από αυτές.

2. Πανελλαδική κινητοποίηση των σωματείων Εκπαιδευτών Οδήγησης και ολοήμερο κλείσιμο των υπηρεσιών Μεταφορών από τους Εκπαιδευτές, την Τετάρτη 13/4/2016.

3. Ενέργειες της Ομοσπονδίας προς Υπ. Οικονομικών και ασφαλιστικούς Οργανισμούς (ΟΑΕΕ κ.λ.π. ), για την παράταση των οικονομικών υποχρεώσεων των Εκπαιδευτών, οι οποίοι κυρίως έχουν πληγεί , από την συνεχιζόμενη αποχή των υπαλλήλων-εξεταστών του ΥΜΕ, για τρεις μήνες ή και περισσότερο, αν η αποχή συνεχιστεί.

4. Μετά την τελική ενημέρωση της Ομοσπονδίας από το ΥΜΕ , για το περιεχόμενο του νέου ΠΔ 208/02, να υποβληθούν εκ νέου νέες προτάσεις και τυχόν αντιρρήσεις για τη βελτίωσή του, καθώς επίσης και προτάσεις για τη βελτίωση, σύμφωνα με τις κρατούσες κοινωνικές συνθήκες και οδηγίες της Ε.Ε. , της ΥΑ 50984/2013.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 19:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ - Παρουσίαση ΤΜ Racing 2016 Ρεπορτάζ - Harley on Tour 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon