.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 22:26

Ρεπορτάζ - Απονομές Πρωταθλημάτων 2015

 

Ταχύτητα, Dragster, Trial MiniGP, IMR Cup

 

 

Του Τάκη Μανιάτη

Η απονομή των πρωταθλημάτων 2015 για τα αγωνίσματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Ταχύτητα, Dragster, Trial, MiniGP και IMR Cup, πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Συγκοινωνιών.

Trial και Dragster


Όπως θα είδατε και στον υπότιτλο, αλλά και στον πρόλογο, τα αθλήματα του Motocross, Scramble και Enduro, έλαμψαν διά της απουσίας τους από την συγκεκριμένη απονομή πρωταθλημάτων, αφού η αρχή του σπορ, Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε., επέλεξε να πραγματοποιήσει τις απονομές τους σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Το πείραμα αυτό που έγινε φέτος χώρισε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στα τέσσερα, αφού οι απονομές των υπολοίπων έγιναν αμέσως μετά από φετινούς αγώνες. Για την καθυστέρηση της εκδήλωσης δεν θα αναφερθούμε καθόλου, ούτε για την καθυστερημένη προκύρηξη των φετινών πρωταθλημάτων, μιας και θα γίνουμε γραφικοί.

Σήμερα λοιπόν, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Συγκοινωνιών, βρέθηκαν οι αγωνιζόμενοι που διέπρεψαν στους αγώνες ταχύτητας, Dragster, Trial, MiniGP και IMR Cup.
Η αρχή έγινε με το Trial και τον κο Φωτάγγελο Μουρίκη από την λέσχη Λουτρακίου να προχωράει στις απονομές της κατηγορίας Α με τον πρωταθλητή Λευτέρη Καρέτσο, της κατηγορίας Β με πρωταθλητή τον Λευτέρη Μαρουλάκη, της κατηγορίας Junior με πρωταθλητή τον Γιώργο Ευμορφιάδη, και πρώτο σωματείο τον Μ.Ο.Λ.Π. με 362 βαθμούς.

Ακολούθησε η απονομή του Dragster με την κατηγορία Mini Pro και τον πρωταθλητή Δημοσθένη Αποστολίδη, η True Street με τον πρωταθλητή Αναστάσιο Κοτρώζο, η Street 1 με πρωταθλητή τον Δανιήλ Καμπανόπουλο, η Street 2 με πρωταθλητή τον Λουκά Κουζούλογλου, η Super Street με πρωταθλητή τον Ηλία Κωβαίο, η Pro Street με πρωταθλητή τον Μιχάλη Αγγελάκη, η Super Pro με πρωταθλητή τον Χαράλαμπο Μπουσίνη.

Ταχύτητα και Mini


Σειρά είχε μετά η Ταχύτητα, με την έναρξη της απονομής να γίνεται με την κατηγορία Νέων και τον πρωταθλητή Βασίλη Κορωνάκη, το έπαθλο της κατηγορίας Open με νικητή τον Γιάννη Μαρινάκη, το έπαθλο της κατηγορίας Open 600 με νικητή τον Θεοφάνη Μίχα. Σειρά είχε η Racing με πρωταθλητή τον Λάμπρο Τσώκο, η Supersport με πρωταθλητή τον Alex Παπαγεωργίου, η Superstock με πρωταθλητή τον Χάρη Παρασκευόπουλο.

Το μέλλον των αγώνων είχε σειρά, με την κατηγορία MiniGP να βραβεύει αρχικά τον πρωταθλητή Βασίλη Παντελεάκη στους παιδικούς αγώνες, ακολούθησε η κατηγορία Παιδικοί αγώνες 1 με πρωταθλητή τον Χρήστο Παπανικολάου, η κατηγορία MiniGP με πρωταθλητή τον Νότη Παπαπαύλου.
Μετά το νέο αίμα, την εκδήλωση έκλεισαν οι κατηγορίες ενιαίου τύπου Mini Motard με πρωταθλητή τον Σωτήρη Στυλιάδη, και Open Mini Motard, με πρωταθλητή τον Μάριο Κασάπη.

Φωτογραφίες Trial

Φωτογραφίες Dragster

Φωτογραφίες Ταχύτητας

Φωτογραφίες MiniGP - IMR Cup

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 22:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon