Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 11:51

Ρεπορτάζ – Παρουσίαση scooter Quadro 350D στα Τρίκαλα

 

 

Welcome 350D!

 
Του Τάκη Μανιάτη

Το Bikeit παραβρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση των νέων scooter Quadro στην Ελλάδα. Η νέα εταιρία, που στη χώρα μας εκπροσωπείται από τη δραστήρια “Γκοργκόλης Α.Ε.”, αντιπρόσωπο επίσης των SYM, Modenas, Daytona, παρουσιάστηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της δεύτερης, στα Τρίκαλα. Κόντρα στην κρίση, μία νέα εταιρία προστέθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση, δείχνοντας πως η συνολική άνοδος της Γκοργκόλης Α.Ε. (πρώτη εταιρία σε πωλήσεις scooter το 2011) δεν είναι τυχαία.

Νέο μέλος στην οικογένεια

Η παρουσίαση έγινε από υιό, κ. Αλέξανδρο Γκοργκόλη, ο οποίος έπειτα από μία σύντομη παρουσίαση του νέου scooter της Quadro, προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του μαύρου ματ τρίροδου scooter, 350 D. Ταυτόχρονα έγινε και η αποκάλυψη και των άλλων χρωματισμών, των scooter που βρίσκονταν περιφερειακά στην αίθουσα, σε λευκό, μαύρο, μαύρο ματ και γκρι. Εκτός από τους εκπροσώπους του  Ειδικού Τύπου απ’ όλη την Ελλάδα, και συνεργάτες της εταιρίας βρέθηκαν στα Τρίκαλα προκειμένου να δώσουν το παρόν, αλλά και να δουν το νεοεισερχόμενο μέλος στην οικογένεια της Γκοργκόλης Α.Ε.
Το 350D είναι το ένα από τα δύο μοντέλα που βγάζει η ιταλική εταιρία Quadro. Διαθέτει δύο τροχούς μπροστά και έναν πίσω, ενώ το μπροστινό του σύστημα που ονομάζεται HTS (Hydraulic Tilting System), αφορά σε ένα καινοτόμο υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης, αποτελούμενο από δύο αμορτισέρ και βραχίονες.
Η ιταλική Quandro, σαν νέα εταιρία στον χώρο των scooters, εισέρχεται στην αγορά προσφέροντας μία πρωτοποριακή λύση στην κίνηση της πόλης. Η βασική ιδέα είναι να προσδώσει ασφάλεια, μέσω της σταθερότητας, σε κάθε είδους οδόστρωμα, κάτι που το 350D καταφέρνει σε υψηλό βαθμό. Σημαντικό επίσης είναι ότι η οδήγηση του 350D γίνεται με δίπλωμα αυτοκινήτου, σημείο που αφορά τους οδηγούς αυτοκινήτου.

Σταθερότητα και εμπιστοσύνη

Η λειτουργικότητα και η άνεση έγιναν σαφείς στην σύντομη δοκιμή που είχαμε όπου διαπιστώσαμε ότι, το μπροστινό σύστημα προσφέρει ασφαλή πρόσφυση ακόμη και στις στροφές με μεγάλη κλίση, και με πολύ γλιστερό οδόστρωμα! Οι υπεύθυνοι της εταιρίας είχαν επιλέξει μία διαδρομή στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, στην οποία, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να στρίψουν ανάμεσα από κώνους, αλλά και να πλαγιάσουν οριακά το Quadro 350D, για να διαπιστώσουν το κράτημα και την εμπιστοσύνη που προσφέρει.
Μετά από αυτό, μία χωμάτινη διαδρομή με λακκούβες, μας έδειξε πόσο σημαντική είναι η άνεση που προσφέρει, ακόμη και σε κακοτράχαλες διαδρομές.
Η παρουσίαση του νέου Quadro 350D έληξε με γεύμα που παράθεσε η εταιρία “Γκοργκόλης Α.Ε.” σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, με θέα τα χιονισμένα βουνά.

Η διάθεση του Quadro 350D ξεκινάει στις 16 Ιανουαρίου, και ειδική τιμή γνωριμίας στα 5.995euro.

Εκτενής αναφορά στο νέο scooter της Quadro, 350D, θα γίνει τις ερχόμενες ημέρες.

Φωτογραφίες παρουσίασης


Φωτογραφίες οδήγησης


Φωτογραφίες τεχνικής ανάλυσης


Video 1

Video 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rally Dakar 2012 – Πλήρης οδηγός Rideit – Lvl 1 – 23 Οκτωβρίου »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube